Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
miércoles, 21 de octubre de 2009
Sopa de picadillo SESTAVINE ZA 4
Sopa de picadillo
SESTAVINE ZA 4
Na zalogi:
• 1 / 2 piščanca
• 1 kilogram govedine kosti
• 2 ham kosti
• 4 por
• 3 palice zelena
• 1 srednja čebula
• 300 g krompirja
• sol
Za juho
• 1 / 4 kilogram riža
• 150 gramov na kocke narezano cured ham, razrezane v
• 2 trdo kuhana jajca
• 1 Vejica mete
• 1oo gramov ocvrtega kruha
PRIPRAVA
Postavite lonec na ogenj s treh litrov vode in piščanca, kosti govedine, olupljen in narezan krompir, čebulo, olupljen in zmanjšati na pol, narezan korenje in druge vrtnine temeljito očiščene, narezane na grobo. Pokrijte lonec in pustite vreti približno tri ure.
Po tem času, odstranite iz toplote, odstranite iz piščančje juha, brez kosti, zdrobimo meso in ga rezervo. Strain bujona skozi fino sito, in rezerve, kot tudi.
Put ponev na ogenj in napetih bujona, ko je vroče, dodamo riž in koščki pršuta.
Cook nad visoko toplotno približno 18 minut, dokler riž ni pripravljena.
Nato odstranite iz toplote in vlijemo v skledo.
Ko služijo, dodamo narezan piščanca, narezana trdo kuhana jajca, ocvrt kruh, narezanih na kocke in mint Mladika.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario