miércoles, 23 de diciembre de 2009

קאַקע רעסיפּע גלוטען-Free ניטל כייפּערטענסיוו

http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/


קאַקע רעסיפּע גלוטען-Free ניטל כייפּערטענסיוו

צו פייערן ניטל יוו אָדער ניטל מיט משפּחה און פרענדז איך האָבן סעלעקטעד מיין קוקבוק אַ געשמאַק און געשמאַק זיס שטיקל פֿאַר אַלע כייפּערטענסיוו סעליאַק ווי עס איז אַן אַנדערע אָפּציע צו זיין ענדזשויד אָן דעפּראַוויישאַן פון די גלוטאַן-פריי נאַש.
דעם רעצעפּט פֿאַר דעם זיס שטיקל דאַן לערנען איר צו ציען איז פּשוט און קאַנסיס פון זיכער עסן און ווייַטערדיקע די סטעפּס וואָס איך וועט דעטאַל די לעצט רעזולטאַט איר באַקומען מעהודערדיק צוגרייטונג פֿאַר אַלע דינערס גוסטירן אין די אַנדערע געלעגנהייט.

ינגרעדיענץ:
100 גם פּוטער (נידעריק פעט)
5 שאָקאָלאַד באַרס (פּאַסיק סעליאַקס)
4 עגגס
1 טעפּל צוקער
נייטיק סומע פון קוקורוזע קראָכמאַל
פאר די דעקל:
פריש מילך (נידעריק פעט) (פּאַסיק סעליאַקס) קוואַנטיטי פארלאנגט
300 סיסי. קרעם (נידעריק פעט)
4 יי
10 טייבאַלספּונז צוקער
צוגרייטונג:
צעשמעלצן פּוטער (נידעריק פעט) און שאָקאָלאַד אין טאָפּל קעסל און רעזערוו. ויך, קלאַפּן צוזאַמען עגגס און צוקער ביז איר באַקומען די פונט אַגרéגאַסעלאָ טופּען און די שאָקאָלאַד מיקסטשער און קאָך. עס איז דאַן פּלייסאַז די צוגרייטונג זיך אַ פורעם פון 24 סענטימעטער אין דיאַמעטער, פאַרשפּרייטן מיט אַ ביסל פּוטער און דאַסטיד מיט קאָרנסטאַרטש.
דערנאָך נעמען דאָס צו די ויוון און קאָכן איבער מיטל היץ פֿאַר אַרום 30 מינוט און ווען ניט דאָס אַוועק און לאָזן עס אָפּקילן זייער גוט. צו מאַכן דעם דעקל, ערשט איר מוזן דעקן דעם גאַנצן ייבערפלאַך פון קוכן מיט אַ זייער געדיכט שיכטע פון קעראַמאַל און דאַן דעקן מיט קרעם (נידעריק פעט) וויפּט אַ האַלב פונט. לעסאָף, באַצירן מיט אַ מערינגוע וואָס וועט פאַרשטיין דעם קלאָר און די ספּונפולז פון צוקער. דינען דעם געשמאַק שטיקל פאַרבייסן גרייס פּלייץ שניידן זיך פּאָרשאַנז.

No hay comentarios: