domingo, 20 de diciembre de 2009

Sweet Cake Recept Gluten-Free Christmas hypertensieve



Sweet Cake Recept Gluten-Free Christmas hypertensieve

Om dit te vieren kerstavond of Kerst met familie en vrienden heb ik geselecteerd mijn kookboek een heerlijke en smakelijke zoete koek voor alle hypertensiepatiënten coeliakie want het is een andere optie om van te genieten zonder verval van het glutenvrije delicatesse.
Het recept voor deze zoete koek dan leert u op te stellen is eenvoudig en bestaat uit veilige levensmiddelen en de stappen die ik nader zal het eindresultaat u uitstekende voorbereiding krijgen voor alle diners genieten in deze speciale gelegenheid.

Ingrediënten:
100 g boter (laag vet)
5 chocoladerepen (geschikt coeliakie patiënten)
4 eieren
1 kopje suiker
benodigde hoeveelheid maïszetmeel
Voor de cover:
Verse melk (vetarme) (geschikt coeliakie patiënten) hoeveelheid nodig
300 cc. crème (vetarm)
4 ei
10 eetlepels suiker
Bereiding:
Smelt boter (weinig vet) en chocolade in dubbele boiler en reserve. Bovendien, beat samen eieren en suiker totdat u het punt agrégaselo tape en het chocolademengsel en roer te krijgen. Het plaatst dan is deze voorbereiding in een mal van 24 cm in diameter, gespreid met een beetje boter en bestrooid met maïzena.
Vervolgens neemt het naar de oven en bak op matig vuur gedurende ongeveer 30 minuten gaar en wanneer het weg en laat het afkoelen erg goed. Om het te dekken, moet u eerst het gehele oppervlak van de taart met een zeer dikke laag karamel te dekken en vervolgens bedek met room (vetarm) opgeklopte een half punt. Tenslotte decoreren met een meringue zal realiseren dat de duidelijke en de lepels van de suiker. Serveer deze overheerlijke taart dessert grootte platen gesneden in porties.

No hay comentarios: