lunes, 28 de diciembre de 2009

Édes sütemény Recept gluténmentes karácsony hipertóniás



Édes sütemény Recept gluténmentes karácsony hipertóniás

Szenteste, hogy megünnepeljük a karácsonyt, vagy a család és a barátok által kiválasztott a szakácskönyvemet ízletes és finom édes sütemény minden hipertóniás Celiac, mert egy másik lehetőség, hogy a nélkülözés nélkül megilleti a gluténmentes finomságot.
A recept ehhez édes süteményt majd megtanít, hogy dolgozzon egyszerű és áll a biztonságos élelmiszerek és az azt követő lépéseket, hogy én is részletesen a végeredményt kapunk remek felkészülés minden diners ízét egy különleges alkalom.

Hozzávalók:
100 gm vaj (alacsony zsírtartalmú)
5 csokoládék (megfelelő celiacs)
4 tojás
1 csésze cukor
szükséges mennyiségű kukorica keményítő
A borító:
Friss tej (alacsony zsírtartalmú) (megfelelő celiacs) szükséges mennyiséget
300 cc. tejföl (alacsony zsírtartalmú)
4 tojás
10 evőkanál cukor
Elkészítés:
Elolvad a vaj (alacsony zsírtartalmú) és csokoládé dupla kazán és tartalék. Különben is, verte össze a tojás és a cukor, amíg ön kap a pont agrégaselo szalagot, és a csokoládés keveréket, és keverjük meg. Ezt követően helyeken ez a készítmény egy penészes 24 cm átmérőjű, elterjedt egy kis vajat és leporolta a cornstarch.
Akkor fog ez a sütő és főzzük közepes lángon körülbelül 30 perc főzés után ez el, és hűlni hagyjuk, nagyon jól. Ahhoz, hogy a hátlapot, először be kell fednie a teljes felületét süti a nagyon vastag karamell, majd fedjük be krémmel (alacsony zsírtartalmú) fonni egy fél pont. Végül díszítjük a habcsók, hogy megvalósítja a tiszta és a kanál cukrot. Szolgálják ezt a finom sütemény desszert méretű lemez adagokra bontani.

No hay comentarios: