Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
lunes, 28 de diciembre de 2009
Édes sütemény Recept gluténmentes karácsony hipertóniás
Édes sütemény Recept gluténmentes karácsony hipertóniás
Szenteste, hogy megünnepeljük a karácsonyt, vagy a család és a barátok által kiválasztott a szakácskönyvemet ízletes és finom édes sütemény minden hipertóniás Celiac, mert egy másik lehetőség, hogy a nélkülözés nélkül megilleti a gluténmentes finomságot.
A recept ehhez édes süteményt majd megtanít, hogy dolgozzon egyszerű és áll a biztonságos élelmiszerek és az azt követő lépéseket, hogy én is részletesen a végeredményt kapunk remek felkészülés minden diners ízét egy különleges alkalom.
Hozzávalók:
100 gm vaj (alacsony zsírtartalmú)
5 csokoládék (megfelelő celiacs)
4 tojás
1 csésze cukor
szükséges mennyiségű kukorica keményítő
A borító:
Friss tej (alacsony zsírtartalmú) (megfelelő celiacs) szükséges mennyiséget
300 cc. tejföl (alacsony zsírtartalmú)
4 tojás
10 evőkanál cukor
Elkészítés:
Elolvad a vaj (alacsony zsírtartalmú) és csokoládé dupla kazán és tartalék. Különben is, verte össze a tojás és a cukor, amíg ön kap a pont agrégaselo szalagot, és a csokoládés keveréket, és keverjük meg. Ezt követően helyeken ez a készítmény egy penészes 24 cm átmérőjű, elterjedt egy kis vajat és leporolta a cornstarch.
Akkor fog ez a sütő és főzzük közepes lángon körülbelül 30 perc főzés után ez el, és hűlni hagyjuk, nagyon jól. Ahhoz, hogy a hátlapot, először be kell fednie a teljes felületét süti a nagyon vastag karamell, majd fedjük be krémmel (alacsony zsírtartalmú) fonni egy fél pont. Végül díszítjük a habcsók, hogy megvalósítja a tiszta és a kanál cukrot. Szolgálják ezt a finom sütemény desszert méretű lemez adagokra bontani.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario