martes, 15 de diciembre de 2009

Солодкий пиріг рецепт глютену вільної Різдва гіпертонічний

http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/


Солодкий пиріг рецепт глютену вільної Різдва гіпертонічний

Щоб відсвяткувати Різдво чи Різдво з родиною та друзями я вибрав мій Cookbook смачні та солодкі смачний торт для всіх гіпертонічна целіакії, так як це різні опції, якими повинні користуватися без позбавлення глютен делікатесом.
Рецепт цього солодкого пирога то навчити Вас звернути простий і складається з безпечні продукти харчування і наступні кроки, які я докладно остаточний результат ви отримаєте вишуканий підготовка для всіх Diners смакувати в цьому особливому випадку.

Інгредієнти:
100 г вершкового масла (зі зниженим вмістом жиру)
5 шоколадні батончики (підходить celiacs)
4 яйця
1 чашка цукру
необхідної кількості кукурудзяного крохмалю
Для покриття:
Свіже молоко (з низьким вмістом жиру) (підходящу celiacs) кількості, необхідній
300 КК. вершки (з низьким вмістом жиру)
4 яйця
10 столові ложки цукру
Приготування:
Розтопити масло (з низьким вмістом жиру) і шоколад у пароварці і резервний. Крім того, разом бити яйця та цукор до отримання стрічки точки agrégaselo і шоколадну суміш і перемішати. Потім він ставить цю підготовку у форму 24 см в діаметрі, з поширенням трохи маслом і посипану кукурудзяного крохмалю.
Потім візьміть його в духовку і варіть на середньому вогні приблизно 30 хвилин, а коли приготовані його, і дайте йому охолонути дуже добре. Щоб зробити обкладинку, спочатку ви повинні покривати всю поверхню торта з дуже товстим шаром карамелі, а потім покриття з вершками (з низьким вмістом жиру) збиті пів-очка. Нарешті, прикрасити безе зрозумієте, що чітка і ложку цукру. Подавати це смачний торт десерту розміру пластини розрізати на частини.

No hay comentarios: