Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
domingo, 13 de diciembre de 2009
Sladký dort Recept Gluten-Free Vánoce s hypertenzí
Sladký dort Recept Gluten-Free Vánoce s hypertenzí
Chcete-li oslavit Štědrý večer, nebo Vánoce s rodinou a přáteli jsem vybral své kuchařky lahodný a chutný sladký dort pro všechny hypertenzí celiakie je to jinou možnost, aby se těšil, aniž by se zbavením-bez lepku pochoutka.
Recept na tento sladký koláč pak tě učit kreslit, je jednoduchý a skládá se z bezpečné potraviny a kroků, které jsem podrobně konečný výsledek dostanete vynikající přípravu pro všechny hosty vychutnat v této zvláštní příležitosti.
Ingredience:
100 g másla (s nízkým obsahem tuku)
5 čokoládové tyčinky (vhodné celiacs)
4 vejce
1 šálek cukru
potřebné množství kukuřičného škrobu
Pro pokrytí:
Čerstvé mléko (nízkotučné) (vhodný celiacs) množství požadovaná
300 cm. krém (s nízkým obsahem tuku)
4 vejce
10 polévkové lžíce cukru
Příprava:
Melt másla (s nízkým obsahem tuku) a čokoláda ve dvoulůžkovém kotli a rezervy. Kromě toho, beat dohromady vejce a cukr, až se dostanete bod agrégaselo pásku a čokoládové směsi a míchejte. To pak místech tohoto přípravku do formy 24 cm v průměru, šíří se trochu máslem a posypaná kukuřičného škrobu.
Pak odneste jej do trouby a pečeme ve středně dlouhém tepla pro zhruba 30 minut a po uvaření je pryč, a nechte ji vychladnout velmi dobře. Chcete-li kryt, nejprve se musí pokrývat celý povrch koláče s velmi silnou vrstvou karamelu a pak uhradí s krémem (s nízkým obsahem tuku), šlehačka polovinu procentního bodu. A konečně, ozdobíme sněhová pusinka, který bude realizovat jasný a lžičky cukru. Podáváme tento lahodný dort desky dezert velikosti nakrájíme na porce.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario