domingo, 13 de diciembre de 2009

Sladký dort Recept Gluten-Free Vánoce s hypertenzí



Sladký dort Recept Gluten-Free Vánoce s hypertenzí

Chcete-li oslavit Štědrý večer, nebo Vánoce s rodinou a přáteli jsem vybral své kuchařky lahodný a chutný sladký dort pro všechny hypertenzí celiakie je to jinou možnost, aby se těšil, aniž by se zbavením-bez lepku pochoutka.
Recept na tento sladký koláč pak tě učit kreslit, je jednoduchý a skládá se z bezpečné potraviny a kroků, které jsem podrobně konečný výsledek dostanete vynikající přípravu pro všechny hosty vychutnat v této zvláštní příležitosti.

Ingredience:
100 g másla (s nízkým obsahem tuku)
5 čokoládové tyčinky (vhodné celiacs)
4 vejce
1 šálek cukru
potřebné množství kukuřičného škrobu
Pro pokrytí:
Čerstvé mléko (nízkotučné) (vhodný celiacs) množství požadovaná
300 cm. krém (s nízkým obsahem tuku)
4 vejce
10 polévkové lžíce cukru
Příprava:
Melt másla (s nízkým obsahem tuku) a čokoláda ve dvoulůžkovém kotli a rezervy. Kromě toho, beat dohromady vejce a cukr, až se dostanete bod agrégaselo pásku a čokoládové směsi a míchejte. To pak místech tohoto přípravku do formy 24 cm v průměru, šíří se trochu máslem a posypaná kukuřičného škrobu.
Pak odneste jej do trouby a pečeme ve středně dlouhém tepla pro zhruba 30 minut a po uvaření je pryč, a nechte ji vychladnout velmi dobře. Chcete-li kryt, nejprve se musí pokrývat celý povrch koláče s velmi silnou vrstvou karamelu a pak uhradí s krémem (s nízkým obsahem tuku), šlehačka polovinu procentního bodu. A konečně, ozdobíme sněhová pusinka, který bude realizovat jasný a lžičky cukru. Podáváme tento lahodný dort desky dezert velikosti nakrájíme na porce.

No hay comentarios: