sábado, 12 de diciembre de 2009

Слатки Торта Рецепт глутен-фрее Божић хипертензивних

http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/


Слатки Торта Рецепт глутен-фрее Божић хипертензивних

Да би прославили Бадње вече и Божић са породицом и пријатељима сам моје изабране куварица укусних и слатких укусних колача за све хипертензивних целијачном јер је другу опцију да уживају без одузимање без глутена посластица.
Рецепт за ову торту слатко онда ће вас научити да нацртате је једноставна и састоји се од безбедне хране и следеће кораке да ћу детаљно крајњи резултат добијате изузетни препарат за све мирисати динара у овој посебна прилика.

Састојци:
100 ГМ путером (мало масти)
5 чоколадице (погодна целиацс)
4 јаја
1 чаша шећера
довољну количину кукурузног скроба
За маску:
Свеже млеко (са ниским садржајем масти) (погодан целиацс) потребна количина
300 ццм. крем (са ниским садржајем масти)
4 јаја
10 кашике шећера
Припрема:
Растопити маслац (мало масти) и чоколаде у двокреветној котао и резерве. Осим тога, тукли заједно јаја и шећер док не добијете тачку агрэгасело траке и мешавину чоколаде и добро промијешати. Онда места овог препарата у калуп од 24 цм у пречнику, проширила са мало брашна и дустед са Кукурузни штирак.
Онда однесите је у пећ и кувати око умереној ватри око 30 минута и кад је кувана далеко и пустите да се охлади добро. Да би маске, прво морате да прекрију целу површину торте са врло дебелим слојем карамел, а затим прекријте кремом (са ниским садржајем масти) Шлаг половини тачке. На крају, украсити колач од беланаца који ће схватити јасна и кашике шећера. Сервирати овај укусни десерт плоче торту исећи на величину порције.

No hay comentarios: