Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
sábado, 12 de diciembre de 2009
מתוק מתכון עוגת גלוטן חינם המולד יתר לחץ דם
מתוק מתכון עוגת גלוטן חינם המולד יתר לחץ דם
כדי לחגוג את חג המולד או חג המולד עם בני משפחה וחברים אני בחרת בישול עוגה מתוקה טעים טעים צליאק עבור כל יתר לחץ דם שלי כפי שהיא אפשרות אחרת להיות נהנה בלי שלילת גלוטן-עדינות בחינם.
את המתכון לעוגת זה מתוק אז ללמד אותך לצייר הוא פשוט מורכב מזון בטוח השלבים שאני יפרט את התוצאה הסופית אתה מקבל הכנה נהדר עבור כל הסועדים להתענג באירוע המיוחד הזה.
המצרכים:
100 גרם חמאה (שומן)
5 שוקולד ברים (celiacs מתאים)
4 ביצים
1 כוס סוכר
הסכום הדרוש של עמילן תירס
עבור העטיפה:
חלב טרי (שומן) (celiacs מתאימה) כמות נדרשת
300 סמ"ק. שמנת (שומן)
4 ביצים
10 כפות סוכר
אופן ההכנה:
ממיסים חמאה (שומן) ואת השוקולד ואת הדוודים המילואים כפול. חוץ מזה, להכות יחד ביצים וסוכר עד שתקבל את הקלטת agrégaselo הצבע ואת תערובת השוקולד ומערבבים. אז זה המקומות זה הכנה לתוך התבנית של 24 ס"מ בקוטר, להפיץ עם קצת חמאה ואיבק עם עמילן תירס.
ואז לקחת אותו לתנור ומבשלים על חום בינוני כ -30 דקות וכאשר בישלה אותו ולתת לו מגניב מאוד. כדי להפוך את העטיפה, תחילה עליך לכסות את כל פני השטח של עוגה עם שכבה עבה מאוד של כרמל ואז לכסות עם שמנת (דל שומן) מוקצף נקודה וחצי. לבסוף, לקשט עם מרנג שיביא למימוש ברור ואת כפיות של סוכר. לשרת זה קינוח טעים צלחות העוגה גודל לחתוך לחלקים.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario