sábado, 19 de diciembre de 2009

Sladký dort Recept Gluten-Free Vianoce s hypertenziou



Sladký dort Recept Gluten-Free Vianoce s hypertenziou

Ak chcete osláviť Štedrý večer, alebo Vianoce s rodinou a priateľmi som vybral svoje kuchárky lahodný a chutný sladký tortu pre všetky hypertenziou celiakie je to inú možnosť, aby sa tešil, bez toho by sa zbavením-bez lepku pochúťka.
Recept na tento sladký koláč potom ťa učiť kresliť, je jednoduchý a skladá sa z bezpečnej potraviny a krokov, ktoré som podrobne konečný výsledok dostanete vynikajúcu prípravu pre všetkých hostí vychutnať v tejto špeciálne príležitosti.

Ingrediencie:
100 g masla (s nízkym obsahom tuku)
5 čokoládové tyčinky (vhodné celiacs)
4 vajcia
1 šálka cukru
potrebné množstvo kukuričného škrobu
Pre pokrytie:
Čerstvé mlieko (nízkotučné) (vhodný celiacs) množstvá požadované
300 cm. krém (s nízkym obsahom tuku)
4 vajcia
10 polievkové lyžice cukru
Príprava:
Melt masla (s nízkym obsahom tuku) a čokoláda v dvojposteľovej kotlami a rezervy. Okrem toho, beat dohromady vajcia a cukor, až sa dostanete bod agrégaselo pásky a čokoládové zmesi a miešajte. To potom miestach tohto lieku do formy 24 cm v priemere, šíri sa trochu maslom a posypaná kukuričného škrobu.
Potom zaneste ho do rúry a pečieme v stredne dlhom tepla pre približne 30 minút a po uvarení je preč, a nechajte ju vychladnúť veľmi dobre. Ak chcete kryt, najprv sa musia pokrývať celý povrch koláča s veľmi silnou vrstvou karamelu a potom uhradí s krémom (s nízkym obsahom tuku), šľahačka polovicu percentuálneho bodu. A konečne, ozdobíme snehová pusinka, ktoré budú realizovať jasný a lyžičky cukru. Podávame tento lahodný dort dosky dezert veľkosti nakrájame na porcie.

No hay comentarios: