Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
sábado, 19 de diciembre de 2009
Sladký dort Recept Gluten-Free Vianoce s hypertenziou
Sladký dort Recept Gluten-Free Vianoce s hypertenziou
Ak chcete osláviť Štedrý večer, alebo Vianoce s rodinou a priateľmi som vybral svoje kuchárky lahodný a chutný sladký tortu pre všetky hypertenziou celiakie je to inú možnosť, aby sa tešil, bez toho by sa zbavením-bez lepku pochúťka.
Recept na tento sladký koláč potom ťa učiť kresliť, je jednoduchý a skladá sa z bezpečnej potraviny a krokov, ktoré som podrobne konečný výsledok dostanete vynikajúcu prípravu pre všetkých hostí vychutnať v tejto špeciálne príležitosti.
Ingrediencie:
100 g masla (s nízkym obsahom tuku)
5 čokoládové tyčinky (vhodné celiacs)
4 vajcia
1 šálka cukru
potrebné množstvo kukuričného škrobu
Pre pokrytie:
Čerstvé mlieko (nízkotučné) (vhodný celiacs) množstvá požadované
300 cm. krém (s nízkym obsahom tuku)
4 vajcia
10 polievkové lyžice cukru
Príprava:
Melt masla (s nízkym obsahom tuku) a čokoláda v dvojposteľovej kotlami a rezervy. Okrem toho, beat dohromady vajcia a cukor, až sa dostanete bod agrégaselo pásky a čokoládové zmesi a miešajte. To potom miestach tohto lieku do formy 24 cm v priemere, šíri sa trochu maslom a posypaná kukuričného škrobu.
Potom zaneste ho do rúry a pečieme v stredne dlhom tepla pre približne 30 minút a po uvarení je preč, a nechajte ju vychladnúť veľmi dobre. Ak chcete kryt, najprv sa musia pokrývať celý povrch koláča s veľmi silnou vrstvou karamelu a potom uhradí s krémom (s nízkym obsahom tuku), šľahačka polovicu percentuálneho bodu. A konečne, ozdobíme snehová pusinka, ktoré budú realizovať jasný a lyžičky cukru. Podávame tento lahodný dort dosky dezert veľkosti nakrájame na porcie.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario