Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
jueves, 10 de diciembre de 2009
Recepta de pastís dolç de Nadal sense gluten per a celíacs hipertensos
Recepta de pastís dolç de Nadal sense gluten per a celíacs hipertensos
Per celebrar la Nit de Nadal o el nadal amb familiars i amics he seleccionat del meu receptari un deliciós i saborós pastís dolç per a tots els celíacs hipertensos ja que constitueix una opció diferent perquè degustin sense privacions d'aquest exquisit menjar lliure de gluten.
La recepta d'aquest pastís dolç que a continuació t'ensenyaré a elaborar és molt senzilla i està integrada per aliments aptes i seguint els passos que et vaig a detallar obtindràs com a resultat final una preparació exquisida perquè tots els comensals assaborir en aquesta ocasió tan especial.
Ingredients:
100 grs de mantega (baixa en calories)
5 barretes de xocolata (apte celíacs)
4 ous
1 tassa de sucre
fècula de blat de moro quantitat necessària
Per a la coberta:
Dolç de llet (baix en calories) (apte celíacs) quantitat necessària
300 cc. de nata (baixa en calories)
4 clares
10 cullerades de sucre
Preparació:
Fon la mantega (baixa en calories) i la xocolata a bany de Maria i reserva. A part, bat els ous amb el sucre fins que obtinguis el punt cinta i agrégaselo a la barreja de la xocolata i remou. A continuació, posa aquesta preparació en un motlle de 24 cm de diàmetre, untat amb una mica de mantega i empolvorat amb fècula de blat de moro.
Després porteu-lo al forn i cocínalo a temperatura moderada durant 30 minuts aproximadament i quan estigui cuit ho retireu i ho deixes refredar molt bé. Per a realitzar la coberta, primer has de cobrir tota la superfície del pastís amb una capa ben espessa de dolç de llet i després cobreixi'ls amb la nata (baixa en calories) batuda a mig punt. Finalment, decora-ho amb un merengue que realitzaràs amb les clares i les cullerades de sucre. Serveix aquest deliciós pastís en plats de mida postres tallat en porcions.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario