
RECEPTA KUCHNIA
Naciowy cieście
Składniki dla czterech osób
400 gr. seler
4 jajka
2 łyżki. tarty ser
50 gr. pokrojoną szynką Serrano
200 gr. mąka
50 gr. masła
1 łyżka. proszek do pieczenia
Papryka
Olej
Sal
Przygotowanie
Umyć i obrać seler. Następnie skopiuj go i gotować w garnku w osolonej wodzie na 15 minut. Z mieszaczem zmniejsza przygotowywania puree i chłód.
Następnie wymieszać mąkę z drożdżami, umieścić w rondlu z wodą i masło, przyniósł do wrzenia i wyjąć. W ten preparat dodać mąkę, warzywa i mieszać za pomocą łopatki do cienkie ciasto.
Daj lekko gotować, mieszając, zawsze tak, że preparat nie trzymać. Dodać przecier seler, prosciutto obejmuje pobyt tarty, solą i pieprzem, wymieszać i dusić jeszcze przez chwilę.
Gdy masa jest widoczny, należy go usunąć z ognia. Na koniec dodać jajka w jednej chwili i mieszać do chwili włączyć.
Teraz niech to reszta około 30 minut przygotowań. Potem nalał mieszanki na patelni z gorącym olejem i cieście smażyć do uzyskania złotego koloru brązowego. Odsączyć i gotowi służyć im gorąco.
No hay comentarios:
Publicar un comentario