jueves, 3 de diciembre de 2009

RECEPTA KUCHNIA Naciowy cieście Składniki dla czterech osób



RECEPTA KUCHNIA

Naciowy cieście

Składniki dla czterech osób

400 gr. seler
4 jajka
2 łyżki. tarty ser
50 gr. pokrojoną szynką Serrano
200 gr. mąka
50 gr. masła
1 łyżka. proszek do pieczenia
Papryka
Olej
Sal

Przygotowanie

Umyć i obrać seler. Następnie skopiuj go i gotować w garnku w osolonej wodzie na 15 minut. Z mieszaczem zmniejsza przygotowywania puree i chłód.

Następnie wymieszać mąkę z drożdżami, umieścić w rondlu z wodą i masło, przyniósł do wrzenia i wyjąć. W ten preparat dodać mąkę, warzywa i mieszać za pomocą łopatki do cienkie ciasto.

Daj lekko gotować, mieszając, zawsze tak, że preparat nie trzymać. Dodać przecier seler, prosciutto obejmuje pobyt tarty, solą i pieprzem, wymieszać i dusić jeszcze przez chwilę.

Gdy masa jest widoczny, należy go usunąć z ognia. Na koniec dodać jajka w jednej chwili i mieszać do chwili włączyć.

Teraz niech to reszta około 30 minut przygotowań. Potem nalał mieszanki na patelni z gorącym olejem i cieście smażyć do uzyskania złotego koloru brązowego. Odsączyć i gotowi służyć im gorąco.

No hay comentarios: