Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
jueves, 3 de diciembre de 2009
RECEPTA KUCHNIA Naciowy cieście Składniki dla czterech osób
RECEPTA KUCHNIA
Naciowy cieście
Składniki dla czterech osób
400 gr. seler
4 jajka
2 łyżki. tarty ser
50 gr. pokrojoną szynką Serrano
200 gr. mąka
50 gr. masła
1 łyżka. proszek do pieczenia
Papryka
Olej
Sal
Przygotowanie
Umyć i obrać seler. Następnie skopiuj go i gotować w garnku w osolonej wodzie na 15 minut. Z mieszaczem zmniejsza przygotowywania puree i chłód.
Następnie wymieszać mąkę z drożdżami, umieścić w rondlu z wodą i masło, przyniósł do wrzenia i wyjąć. W ten preparat dodać mąkę, warzywa i mieszać za pomocą łopatki do cienkie ciasto.
Daj lekko gotować, mieszając, zawsze tak, że preparat nie trzymać. Dodać przecier seler, prosciutto obejmuje pobyt tarty, solą i pieprzem, wymieszać i dusić jeszcze przez chwilę.
Gdy masa jest widoczny, należy go usunąć z ognia. Na koniec dodać jajka w jednej chwili i mieszać do chwili włączyć.
Teraz niech to reszta około 30 minut przygotowań. Potem nalał mieszanki na patelni z gorącym olejem i cieście smażyć do uzyskania złotego koloru brązowego. Odsączyć i gotowi służyć im gorąco.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario