viernes, 11 de diciembre de 2009

Sweet cake Recipe Gluteni pa Krishtlindjeve hypertensive



Sweet cake Recipe Gluteni pa Krishtlindjeve hypertensive

Për të festuar natën e Krishtlindjeve apo e Krishtlindjeve me familjen dhe miqtë i kanë zgjedhur cookbook tim një tortë e shijshme dhe e shijshme e ëmbël për të gjithë celiac hypertensive si ajo është një mundësi të ndryshme për të shijuar pa privimi nga gluten-delikatesë falas.
Recetë për këtë tortë e ëmbël pastaj t'ju mësojë për të nxjerrë është i thjeshtë dhe përbëhet nga ushqime të sigurta dhe në vijim hapat që unë do të përshkruajë rezultat përfundimtar merrni përgatitje hollë për të gjithë Diners shijoj në këtë rast të veçantë.

Përbërësit:
100 gjalpë gm (yndyrë të ulët)
5 bare çokollatë (celiacs përshtatshme)
4 vezë
1 filxhan sheqer
sasi të mjaftueshme të niseshte misri
Për të mbulojë:
Qumështi i freskët (yndyrë të ulët) (celiacs përshtatshme) sasia e nevojshme
300 cc. krem (yndyrë të ulët)
4 veze
10 lugë sheqer
Përgatitja:
Shkrihet gjalpi (yndyrë të ulët) dhe çokollatë në bojler të dyfishtë dhe rezervë. Përveç kësaj, mundi së bashku vezë dhe sheqer deri sa të merrni kasetë agrégaselo pikë dhe përzierje me çokollatë dhe trazim. Pastaj vende këtë përgatitje në një myk e 24 cm në diametër, është përhapur me pak gjalpë dhe dusted me miell misri.
Pastaj marrë atë në furrë dhe kuzhinier rreth ngrohjes mesme për rreth 30 minuta dhe kur gatuar atë larg dhe le të freskët shumë mirë. Për të bërë të mbuluar, së pari ju duhet të mbulojë tërë sipërfaqen e tortës me një shtresë shumë të trashë të karamel dhe pastaj të mbuluar me krem (yndyrë të ulët) whipped një pikë e gjysmë. Së fundi, dekoroj me një vezë e rrahur që do të kuptojë qartë dhe spoonfuls e sheqerit. Shërbyer këtë ëmbëlsirë e shijshme targa tortë Madhësia e prerë në racione.

No hay comentarios: