Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
martes, 1 de diciembre de 2009
РЕЦЕПТЫ КУХНЯ СЕЛЬДЕРЕЙ БЛИНЧИКИ Інгрэдыенты для чатырох чалавек
РЕЦЕПТЫ КУХНЯ
СЕЛЬДЕРЕЙ БЛИНЧИКИ
Інгрэдыенты для чатырох чалавек
400 гр. сельдерей
4 яйкі
2 ст. тертый сыр
50 гр. Серрано нарэзанымі вяндліна
200 гр. мука
50 гр. масла
1 ст. выпечка парашком
Перац
Нафту
Sal
Падрыхтоўка
Вымойте і ачысьціце сельдерей. Затым вырежьте яго і варыць в кастрюлю з подсоленной вадзе 15 хвілін. Са смесителем зніжае падрыхтоўцы пюрэ і холаду.
Затым змяшаць муку з дрожжах, пакласці ў кастрюлю з вадой і алеем, даведзеныя да кіпення і выдаліць. У гэтай падрыхтоўцы дадаць муку і гародніна і перемешать з дапамогай шпатель, пакуль тонкай корочках.
Дайце невялікае кіпеньня, помешивая заўсёды так што дадзены прэпарат не липнет. Дадаць пюрэ з сельдерея, прошутто ўключае ў сябе пражыванне тертый, соль і перац, перемешать і тушыць яшчэ крыху.
Калі маса з'яўляецца відавочным, выдаліце яго з цяпла. Нарэшце дадаць яйкі па адным і перемешать да Incorporated.
Цяпер я: няхай астатнія каля 30 хвілін падрыхтоўкі. Затым выліў сумесь ў кастрюлю з гарачым алеем і жарить оладьи да залацістага колеру. Слейте ваду і гатовы служыць ім горача.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario