viernes, 25 de diciembre de 2009

Γλυκό Cake Συνταγή γλουτένη Χριστούγεννα υπερτασικούς



Γλυκό Cake Συνταγή γλουτένη Χριστούγεννα υπερτασικούς

Για να γιορτάσουμε την παραμονή των Χριστουγέννων ή Χριστούγεννα με την οικογένεια και τους φίλους που έχω επιλέξει cookbook μου ένα νόστιμο και γευστικό γλυκό τούρτα για όλους τους υπερτασικούς κοιλιακή καθώς είναι μια διαφορετική επιλογή για να απολαύσετε δεν στέρηση της χωρίς γλουτένη λιχουδιά.
Η συνταγή για αυτό το γλυκό τούρτα τότε να σας διδάξει να επιστήσω είναι απλή και αποτελείται από ασφαλή τρόφιμα και ακολουθώντας τα βήματα που θα λεπτομερώς το τελικό αποτέλεσμα θα έχετε εξαιρετική προετοιμασία για όλα τα diners γεύομαι σε αυτή την ειδική περίσταση.


100 gm βούτυρο (με χαμηλά λιπαρά)
5 μπάρες σοκολάτας (κατάλληλο celiacs)
4 αυγά
1 φλιτζάνι ζάχαρη
απαραίτητη ποσότητα αμύλου καλαμποκιού
Για την κάλυψη:
Φρέσκο γάλα (με χαμηλά λιπαρά) (κατάλληλο celiacs) ποσότητα που απαιτείται
300 cc. κρέμα γάλακτος (με χαμηλά λιπαρά)
4 αυγό
10 κουταλιές ζάχαρη
Προετοιμασία:
Λιώνετε βούτυρο (με χαμηλά λιπαρά) και σοκολάτα σε μπεν μαρί και αποθεματικό. Εκτός αυτού, κτύπησε μαζί αυγά και τη ζάχαρη μέχρι να πάρει την ταινία agrégaselo σημείο και το μείγμα σοκολάτας και ανακατεύετε. Τοποθετεί τότε αυτή η προετοιμασία σε ένα καλούπι του 24 εκατοστά σε διάμετρο, απλώνεται με λίγο βούτυρο και ξεσκονίζονται με το άμυλο καλαμποκιού.
Στη συνέχεια, θα λάβει για το φούρνο και ψήνετε σε μέτρια φωτιά για περίπου 30 λεπτά και όταν μαγειρεύονται μακριά και αφήστε το να κρυώσει πολύ καλά. Για να γίνει η κάλυψη, πρώτα θα πρέπει να καλύπτει όλη την επιφάνεια του κέικ με ένα πολύ παχύ στρώμα καραμέλας και στη συνέχεια να καλύψει με κρέμα γάλακτος (με χαμηλά λιπαρά) χτυπημένη ένα σημείο το ήμισυ. Τέλος, στολίζουν με μαρέγκα που θα πραγματοποιήσει η σαφής και οι κουταλιές της ζάχαρης. Εξυπηρέτηση αυτού του μεγέθους νόστιμα πιάτα κέικ επιδόρπιο κομμένα σε μερίδες.

No hay comentarios: