miércoles, 9 de diciembre de 2009

Салодкі пірог рэцэпт Глютэн свабоднай Раства гіпэртанічны




Каб адсвяткаваць Каляды або Каляды з сям'ёй і сябрамі я выбраў мой Cookbook смачныя і салодкія смачны торт для ўсіх гіпэртанічны целиакии, так як гэта розныя опцыі, якімі павінны карыстацца без пазбаўлення Глютэн дэлікатэсам.
Рэцэпт гэтага салодкага пірага то навучыць Вас звярнуць просты і складаецца з бяспечныя прадукты харчавання і наступныя крокі, якія я падрабязна канчатковы вынік вы атрымаеце вытанчаны падрыхтоўка для ўсіх Diners смакаваць ў гэтым асаблівым выпадку.

Інгрэдыенты:
100 г сметанковага масла (з паніжаным утрыманнем тлушчу)
5 шакаладныя батончики (падыходзіць celiacs)
4 яйкі
1 чашка цукру
неабходнай колькасці кукурузнага крухмалу
Для пакрыцця:
Свежае малако (з нізкім утрыманнем тлушчу) (прыдатную celiacs) колькасці, неабходным
300 КК. вяршкі (з нізкім утрыманнем тлушчу)
4 яйкі
10 сталовыя лыжкі цукру
Прыгатаванне:
Растапіць масла (з нізкім утрыманнем тлушчу) і шакалад ў пароварке і рэзервовы. Акрамя таго, разам біць яйкі і цукар да атрымання стужкі пункту agrégaselo і шакаладную сумесь і перемешать. Затым ён ставіць гэтую падрыхтоўку ў форму 24 см у дыяметры, з распаўсюдам немного алеем і пасыпанай кукурузнага крухмалу.
Затым вазьмеце яго ў духоўку і гатуйце на сярэднім агні прыкладна 30 хвілін, а калі падрыхтаваныя яго, і дайце яму астыць вельмі добра. Каб зрабіць вокладку, спачатку вы павінны пакрываць усю паверхню торт з вельмі тоўстым слоем карамелі, а затым пакрыццё з вяршкамі (з нізкім утрыманнем тлушчу) взбитые пол-ачка. Нарэшце, упрыгожыць безе зразумееце, што дакладная і лыжку цукру. Падаваць гэта смачны торт дэсерт памеру пласціны разрэзаць на часткі.

No hay comentarios: