Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
miércoles, 9 de diciembre de 2009
Салодкі пірог рэцэпт Глютэн свабоднай Раства гіпэртанічны
Каб адсвяткаваць Каляды або Каляды з сям'ёй і сябрамі я выбраў мой Cookbook смачныя і салодкія смачны торт для ўсіх гіпэртанічны целиакии, так як гэта розныя опцыі, якімі павінны карыстацца без пазбаўлення Глютэн дэлікатэсам.
Рэцэпт гэтага салодкага пірага то навучыць Вас звярнуць просты і складаецца з бяспечныя прадукты харчавання і наступныя крокі, якія я падрабязна канчатковы вынік вы атрымаеце вытанчаны падрыхтоўка для ўсіх Diners смакаваць ў гэтым асаблівым выпадку.
Інгрэдыенты:
100 г сметанковага масла (з паніжаным утрыманнем тлушчу)
5 шакаладныя батончики (падыходзіць celiacs)
4 яйкі
1 чашка цукру
неабходнай колькасці кукурузнага крухмалу
Для пакрыцця:
Свежае малако (з нізкім утрыманнем тлушчу) (прыдатную celiacs) колькасці, неабходным
300 КК. вяршкі (з нізкім утрыманнем тлушчу)
4 яйкі
10 сталовыя лыжкі цукру
Прыгатаванне:
Растапіць масла (з нізкім утрыманнем тлушчу) і шакалад ў пароварке і рэзервовы. Акрамя таго, разам біць яйкі і цукар да атрымання стужкі пункту agrégaselo і шакаладную сумесь і перемешать. Затым ён ставіць гэтую падрыхтоўку ў форму 24 см у дыяметры, з распаўсюдам немного алеем і пасыпанай кукурузнага крухмалу.
Затым вазьмеце яго ў духоўку і гатуйце на сярэднім агні прыкладна 30 хвілін, а калі падрыхтаваныя яго, і дайце яму астыць вельмі добра. Каб зрабіць вокладку, спачатку вы павінны пакрываць усю паверхню торт з вельмі тоўстым слоем карамелі, а затым пакрыццё з вяршкамі (з нізкім утрыманнем тлушчу) взбитые пол-ачка. Нарэшце, упрыгожыць безе зразумееце, што дакладная і лыжку цукру. Падаваць гэта смачны торт дэсерт памеру пласціны разрэзаць на часткі.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario