jueves, 24 de diciembre de 2009

Sweet Cake Resepti Gluten-Free Christmas verenpainetautia



Sweet Cake Resepti Gluten-Free Christmas verenpainetautia

Jos haluat viettää jouluaatto ja joulun perheen ja ystävien kanssa olen valinnut Oma keittokirja, herkullisia ja maukkaita makeaa kakkua kaikille verenpainetautia keliakiaa, koska se on erilainen mahdollisuus nauttia ilman riistäminen gluteeniton herkku.
Resepti tähän makeaa kakkua sitten opettaa tekemään on yksinkertainen ja koostuu turvallisia elintarvikkeita ja seuraavat vaiheet, jotka aion yksityiskohtaisesti lopullisen tuloksen saat hieno valmistautuminen on Diners sivumaku tässä erityisessä tilaisuudessa.

Ainesosat:
100 gm voita (vähärasvainen)
5 suklaapatukoita (sopii celiacs)
4 munaa
1 kuppi sokeria
tarvittava määrä maissitärkkelys
Koteloa:
Tuore maito (vähärasvainen) (soveltuvat celiacs) vähimmäismäärän
300 cm. kerma (vähärasvainen)
4 munaa
10 rkl sokeria
Valmistelu:
Sulata voi (vähärasvainen) ja suklaa kaksinkertaista kattilan ja varaukseen. Sitä paitsi, ehkä yhteen munat ja sokeri, kunnes saat kohta agrégaselo nauhan ja suklaa seos ja sekoita. Sen jälkeen paikat tämän valmisteen tulee multaa 24 cm halkaisijaltaan, levittää hieman voita ja valmista on maissitärkkelystä.
Ota sitten se uuniin ja kokki keskipitkällä lämmöllä noin 30 minuuttia ja keitettynä se pois ja anna sen jäähtyä hyvin. Jotta kansi, sinun on ensin katettava koko pinnan kakku hyvin paksu Carmel, ja sitten peitetään kerma (vähärasvainen) kermavaahtoa puoleen prosenttiyksikköön. Lopuksi Koristele marenki, jotka ymmärtävät selkeästi ja lusikallista sokeria. Palvelemaan tätä herkullista kakkua jälkiruoaksi koko levyt leikkaa paloiksi.

No hay comentarios: