Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
jueves, 24 de diciembre de 2009
Sweet Cake Resepti Gluten-Free Christmas verenpainetautia
Sweet Cake Resepti Gluten-Free Christmas verenpainetautia
Jos haluat viettää jouluaatto ja joulun perheen ja ystävien kanssa olen valinnut Oma keittokirja, herkullisia ja maukkaita makeaa kakkua kaikille verenpainetautia keliakiaa, koska se on erilainen mahdollisuus nauttia ilman riistäminen gluteeniton herkku.
Resepti tähän makeaa kakkua sitten opettaa tekemään on yksinkertainen ja koostuu turvallisia elintarvikkeita ja seuraavat vaiheet, jotka aion yksityiskohtaisesti lopullisen tuloksen saat hieno valmistautuminen on Diners sivumaku tässä erityisessä tilaisuudessa.
Ainesosat:
100 gm voita (vähärasvainen)
5 suklaapatukoita (sopii celiacs)
4 munaa
1 kuppi sokeria
tarvittava määrä maissitärkkelys
Koteloa:
Tuore maito (vähärasvainen) (soveltuvat celiacs) vähimmäismäärän
300 cm. kerma (vähärasvainen)
4 munaa
10 rkl sokeria
Valmistelu:
Sulata voi (vähärasvainen) ja suklaa kaksinkertaista kattilan ja varaukseen. Sitä paitsi, ehkä yhteen munat ja sokeri, kunnes saat kohta agrégaselo nauhan ja suklaa seos ja sekoita. Sen jälkeen paikat tämän valmisteen tulee multaa 24 cm halkaisijaltaan, levittää hieman voita ja valmista on maissitärkkelystä.
Ota sitten se uuniin ja kokki keskipitkällä lämmöllä noin 30 minuuttia ja keitettynä se pois ja anna sen jäähtyä hyvin. Jotta kansi, sinun on ensin katettava koko pinnan kakku hyvin paksu Carmel, ja sitten peitetään kerma (vähärasvainen) kermavaahtoa puoleen prosenttiyksikköön. Lopuksi Koristele marenki, jotka ymmärtävät selkeästi ja lusikallista sokeria. Palvelemaan tätä herkullista kakkua jälkiruoaksi koko levyt leikkaa paloiksi.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario