lunes, 21 de diciembre de 2009

Saldūs Cake Recipe glitimo Kalėdų hipertenzija

http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/


Saldūs Cake Recipe glitimo Kalėdų hipertenzija

Švęsti Kūčių vakarą ar Kalėdų su šeima ir draugais aš eiga Mano Cookbook skanus ir skaniai saldus pyragas visiems hipertenzija Saulės rezginys, nes jis skiriasi galimybe galima mėgautis be laisvės atėmimo be glitimo delikatesas.
Šio saldaus torto receptas ten išmokys jus padaryti yra labai paprasta ir susideda iš saugaus maisto produktų ir šių veiksmų, kad aš detaliai galutinį rezultatą jūs gaunate restorano paruošimo visiems lankytojams gardžiuotis šiuo ypatinga proga.

Ingredientai:
100 gm sviesto (mažai riebalų)
5 šokoladas (tinka celiacs)
4 kiaušiniai
1 puodelis cukraus
reikiamą pinigų sumą iš kukurūzų krakmolo
Draudimui:
Šviežias pienas (mažai riebalų) (tinka celiacs) kiekį, reikalingą
300 cc. kremas (mažai riebalų)
4 kiaušinių
10 šaukštai cukraus
Paruošimas:
Lydyti sviestą (mažai riebalų) ir šokolado dvigubas katilas ir rezervą. Be to, pabūti kartu kiaušinius ir cukrų, kol jūs gausite punktas agrégaselo juostos ir šokolado mišinio ir maišoma. Tada tikslumu šio preparato į 24 cm skersmens, plitimo truputį sviesto pelėsiai ir Dusted su kukurūzų krakmolo.
Paimkite jį į krosnį ir virkite virš vidutinės ugnies apie 30 minučių ir jei virti It Away ir leiskite jam atvėsti labai gerai. Norint padengti, pirmiausia reikia padengti visą paviršių pyragas su labai storu sluoksniu, karamelės ir paskui padengti su grietinėle (mažai riebalų), plakta su puse punkto. Galiausiai, papuošti Meringue kad bus įgyvendinti aiškius ir cukrų šaukštais. Patiekti tai skanus pyragas desertui dydžio plokštės, supjaustyti porcijomis.
Proponer una traducción mejor

No hay comentarios: