lunes, 21 de diciembre de 2009

http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/


Sweet Cake Recipe fără gluten de Crăciun hipertensivă

Pentru a sărbători Ajun de Craciun sau cu familia şi prietenii am selectat un tort mea carte de bucate delicioase şi gustoase dulce pentru toate celiac hipertensivi, deoarece este o opţiune de diferite pentru a fi recunoscut, fără privarea de gluten delicateţe liber.
Reţetă pentru acest tort dulce, atunci vă înveţe să atragă este simplă şi constă din produse alimentare sigure şi urmând paşii pe care o voi detaliu rezultatul final ai preparat rafinat pentru toate Diners savoarea în această ocazie specială.

Ingrediente:
100 g unt (conţinut redus de grăsimi)
5 baruri de ciocolata (boala celiacă adecvat)
4 ouă
1 cană de zahăr
cantitatea necesară de amidon de porumb
Pentru a acoperi:
Proaspete din lapte (conţinut redus de grăsimi) (boala celiacă potrivit) cantitatea necesară
300 cc. cremă (conţinut redus de grăsimi)
4 ouă
10 linguri de zahăr
Preparare:
Se topeşte unt (conţinut redus de grăsimi) şi de ciocolată în cazan duble şi de rezervă. În plus, Beat împreună ouă şi zahăr, până când obţineţi bandă punctul de agrégaselo şi amestecul de ciocolata şi se amestecă. Apoi, locuri acestui preparat într-un mucegai de 24 de cm în diametru, răspândit cu puţin unt şi colbăit cu amidon de porumb.
Apoi, luaţi-o la cuptor si gatiti la foc mediu pentru aproximativ 30 de minute şi atunci când aceasta fierte si sa-i lasă să se răcească foarte bine. Pentru a acoperi, în primul rând trebuie să acopere întreaga suprafaţă de tort cu un strat foarte gros de caramel şi apoi acoperă cu cremă (conţinut redus de grăsimi), a incitat un punct şi jumătate. În cele din urmă, decora cu o bezea care va realiza clare şi linguri de zahăr. Se serveşte acest tort delicios desert plăci de mărime, tăiate în porţii.

No hay comentarios: