Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
viernes, 18 de diciembre de 2009
Sweet Cake Recipe gluten-Free Božić hipertenzivna
Sweet Cake Recipe gluten-Free Božić hipertenzivna
Kako bi proslavili Badnjak ili Božić s obitelji i prijateljima sam odabran moja kuharica ukusna i ukusan slatki kolač za sve hipertenzivna celijakije jer je drugačiji mogućnost da se uživati bez lišenja bezglutenski delikatesa.
Recept za ovaj kolač sladak onda vas naučiti crtati je jednostavan i sastoji se od sigurne hrane i sljedeće korake da ću detaljno konačni rezultat dobivate fin pripreme za sve svečanosti uživati u ovom posebnom prigodom.
Sastojci:
100 GM maslac (low fat)
5 čokoladica (pogodno celiacs)
4 jaja
1 čaša šećera
potrebnu količinu kukuruzni škrob
Na naslovnici:
Svježe mlijeko (nemasni) (pogodno celiacs) količina potrebna
300 cc. krema (low fat)
4 jaja
10 žlica šećera
Priprema:
Rastopiti maslac (nemasni) i čokolada u dvokrevetnim bojler i rezerve. Osim toga, tukli zajedno jaja i šećer dok ne dobijete trake točke agrégaselo i čokoladom smjesu i promiješati. Zatim mjesta ove pripreme u kalup od 24 cm, širi s malo maslaca i otprašiti i kukuruzni škrob.
Onda ga odvesti do peći i kuhati na srednje vatri oko 30 minuta i kad je kuhana daleko i neka ga hladan vrlo dobro. Da bi pokriti, najprije mora pokrivati cijelu površinu kolač s vrlo debeli sloj karamela, a zatim pokriti s vrhnjem (nemasni) tučeno pola točku. Konačno, ukrasimo sa kolač od bjelanaca koji će ostvariti jasan i spoonfuls šećera. Poslužite ovu ukusnu tortu dezert ploče izrezati na dijelove veličine.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario