viernes, 18 de diciembre de 2009

Sweet Cake Recipe gluten-Free Božić hipertenzivna



Sweet Cake Recipe gluten-Free Božić hipertenzivna

Kako bi proslavili Badnjak ili Božić s obitelji i prijateljima sam odabran moja kuharica ukusna i ukusan slatki kolač za sve hipertenzivna celijakije jer je drugačiji mogućnost da se uživati bez lišenja bezglutenski delikatesa.
Recept za ovaj kolač sladak onda vas naučiti crtati je jednostavan i sastoji se od sigurne hrane i sljedeće korake da ću detaljno konačni rezultat dobivate fin pripreme za sve svečanosti uživati u ovom posebnom prigodom.

Sastojci:
100 GM maslac (low fat)
5 čokoladica (pogodno celiacs)
4 jaja
1 čaša šećera
potrebnu količinu kukuruzni škrob
Na naslovnici:
Svježe mlijeko (nemasni) (pogodno celiacs) količina potrebna
300 cc. krema (low fat)
4 jaja
10 žlica šećera
Priprema:
Rastopiti maslac (nemasni) i čokolada u dvokrevetnim bojler i rezerve. Osim toga, tukli zajedno jaja i šećer dok ne dobijete trake točke agrégaselo i čokoladom smjesu i promiješati. Zatim mjesta ove pripreme u kalup od 24 cm, širi s malo maslaca i otprašiti i kukuruzni škrob.
Onda ga odvesti do peći i kuhati na srednje vatri oko 30 minuta i kad je kuhana daleko i neka ga hladan vrlo dobro. Da bi pokriti, najprije mora pokrivati cijelu površinu kolač s vrlo debeli sloj karamela, a zatim pokriti s vrhnjem (nemasni) tučeno pola točku. Konačno, ukrasimo sa kolač od bjelanaca koji će ostvariti jasan i spoonfuls šećera. Poslužite ovu ukusnu tortu dezert ploče izrezati na dijelove veličine.

No hay comentarios: