jueves, 17 de diciembre de 2009

Receta de pastel dulce navideño

http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/

Sweet Cake Recipe glute-Free Christmas hipertensos

Para celebrar o Nadal ou o Nadal coa familia e amigos que seleccionou o meu libro de receitas de un bolo delicioso e sabor doce para os celíacos hipertensos, pois é unha opción diferente para ser apreciado sen a privación do glute delicadeza libre.
A receita para este bolo doce, a continuación ensino-lo a aproveitar é sinxela e consta de alimentos seguros e seguindo os pasos que vou detallar o resultado final comeza preparación excelente para todos os convivan saborear nesta ocasión especial.

Ingredientes:
100 gr de manteiga (baixo contido de graxa)
5 barras de chocolate (apropiado celíacos)
4 ovos
1 cunca de azucre
cantidade necesaria de amidón de millo
Para a cobertura:
Leite fresco (baixo contido de graxa) (celíacos adecuada), cantidade necesaria
300 cc. crema (baixo contido de graxa)
4 ovos
10 culleres de azucre
Preparación:
Derreta manteiga (baixo contido de graxa) e chocolate en con-maria e reservase. Ademais, bata os ovos eo azucre até chegar a cinta agrégaselo punto ea mestura de chocolate e mexa. El entón pon esa preparación en un molde de 24 cm de diámetro, estender con un pouco de manteiga e Espolvoreo con almidón de millo.
En seguida, leve o ao forno e deixe cociñar a lume medio por aproximadamente 30 minutos e cando cocido fóra e deixe arrefecer moi ben. Para facer a cuberta, primeiro ten que cubrir toda a superficie do bolo con unha capa moi grosa de caramelo e, en seguida, cubra con nata (baixo contido de graxa) chicoteado un punto e medio. Por último, decore con un suspiro que vai percibir a clara e as culleres de azucre. Sirva este delicioso bolo de pratos de sobremesa cortados en anacos.

No hay comentarios: