miércoles, 23 de diciembre de 2009

Sweet Cake Recipe gluteenivaba jõulud teist



Sweet Cake Recipe gluteenivaba jõulud teist

Tähistamaks jõululaupäeval või jõulud koos pere ja sõpradega on mul valik minu kokaraamat maitsev ja maitsev magus kook kõigi teist celiac kui see on erinev võimalust nautida ilma äravõtmisega gluteenivaba delikatess.
Retsept see magus kook siis õpetan sind juhtida on lihtne ja koosneb ohutu toidu ja järgmised sammud, et ma üksikasjalikult lõpptulemus saad peen ettevalmistusperiood kõigile Diners lõhnama selle eriline.

Koostis:
100 g võid (madala rasvasisaldusega)
5 šokolaad baarid (sobib celiacs)
4 muna
1 tass suhkrut
vajalik kogus maisitärklis
Kate:
Värske piim (väherasvased) (sobib celiacs) vajalik kogus
300 cc. koor (väherasvased)
4 muna
10 tl suhkrut
Ettevalmistus:
Sulata või (madala rasvasisaldusega) ja šokolaad kahe katla ja reservi. Lisaks peksid kokku munad ja suhkur, kuni saad punkti agrégaselo lindi ja šokolaadi segu ja segatakse. Seejärel asetab selle ettevalmistamisel arvesse hallitust, 24 cm läbimõõduga laiali veidi võid ja dusted koos maisitärklise.
Siis võtab ta ahju ja küpseta üle keskmise soojuse umbes 30 minutit ja kui keedetud see ära ja lase tal jahtuda väga hästi. Et katta esimese peate katma kogu pinna kook väga paks karamell ja seejärel kaetakse koor (väherasvased) vahustatud pool punkti. Lõpuks kaunistada koos besee, et mõistavad selge ja lusikatäitena suhkrut. Serveeri seda maitsvat kooki magustoiduks suurus plaadid lõigatakse tükkideks.

No hay comentarios: