domingo, 20 de diciembre de 2009

Sweet Cake Recipe Gluten-Free Christmas z visokim krvnim tlakom



Sweet Cake Recipe Gluten-Free Christmas z visokim krvnim tlakom

Da bi proslavili božični večer in božič z družino in prijatelji sem izbrali svoje kuharske knjige slastno in okusno sladko torto za vse celijačnom z visokim krvnim tlakom, kot je to drugo možnost, ki se uživajo brez odvzema brez glutena poslastica.
Recept za to sladko torto potem naučila pripraviti je enostaven in je sestavljen iz varne hrane in po korakih, da bom podrobno končni rezultat, ki ga dobite odlično pripravo za vse diners Uživati v tej posebni priložnosti.

Sestavine:
100 gm masla (nizka vsebnost maščob)
5 čokoladnih barov (primerno celiacs)
4 jajca
1 skodelica sladkorja
potrebno količino koruznega škroba
Za kritje:
Sveže mleko (nizka vsebnost maščob) (primerno celiacs) zahtevane količine
300 cc. smetana (nizka vsebnost maščob)
4 jajca
10 žlic sladkorja
Priprava:
Melt masla (malo maščobe) in čokolado v dvoposteljni kotla in rezerv. Poleg tega je premagal skupaj jajca in sladkor, dokler ne dobite trak agrégaselo točke in mešanico čokolade in premešamo. Nato mestih ta pripravek v plesni za 24 cm v premeru, širjenje z malo masla in delovna halja s koruznega škroba.
Potem ga odnesite v pečico in kuhamo na srednje močnem ognju približno 30 minut in ko kuhani proč in počakajte, da se ohladi zelo dobro. Da bi kritje, morate najprej pokrivajo celotno površino kolač z zelo debelo plast karamele, nato pa pokrijemo s smetano (nizka vsebnost maščob) stepeno pol točke. Končno, okrasiti z Kolač od bjelanaca spoznali, da bo jasno in žlico sladkorja. Ponudite to okusno sladico torto tablice velikosti razrezani v kose.

No hay comentarios: