Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
domingo, 20 de diciembre de 2009
Søde Cake Recipe Gluten-Free Christmas hypertensive
Søde Cake Recipe Gluten-Free Christmas hypertensive
For at fejre juleaften eller jul med familie og venner, jeg har valgt min kogebog en lækker og velsmagende sød kage til alle hypertensive cøliaki, da det er en anden mulighed, der skal nydes uden fratagelse af den glutenfri delikatesse.
Opskriften på denne søde kage så lære dig at tegne, er enkel og består af sikre fødevarer, og de trin, jeg vil nærmere det endelige resultat får du udsøgt forberedelse til alle spisende gæster nyde i denne særlige anledning.
Ingredienser:
100 g smør (fedtfattig)
5 chokoladebarer (egnet celiacs)
4 æg
1 kop sukker
nødvendige mængde af majsstivelse
For at dække:
Frisk mælk (fedtfattig) (egnet celiacs) mængde, der kræves
300 cm. fløde (fedtfattig)
4 æg
10 spsk sukker
Tilberedning:
Smelt smør (fedtfattig) og chokolade i dobbelt kedel og reserve. Desuden slog sammen æg og sukker, indtil du får det punkt agrégaselo tape og chokolade blandingen og rør. Derefter placerer denne forberedelse til et støber på 24 cm i diameter, fordelt med lidt smør og støves af med majsstivelse.
Så tag det til ovn og koge over medium varme i ca 30 minutter, og når kogte det væk og lad det køle godt. For at gøre det dækker for det første, du skal dække hele overfladen af kagen med et meget tykt lag af karamel og derefter dække med fløde (fedtfattig) piskede et halvt point. Endelig dekorere med marengs, der vil indse den klare og skefulde sukker. Serveres denne lækre kage dessert størrelse pladerne skæres op i stykker.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario