domingo, 20 de diciembre de 2009

Søde Cake Recipe Gluten-Free Christmas hypertensive



Søde Cake Recipe Gluten-Free Christmas hypertensive

For at fejre juleaften eller jul med familie og venner, jeg har valgt min kogebog en lækker og velsmagende sød kage til alle hypertensive cøliaki, da det er en anden mulighed, der skal nydes uden fratagelse af den glutenfri delikatesse.
Opskriften på denne søde kage så lære dig at tegne, er enkel og består af sikre fødevarer, og de trin, jeg vil nærmere det endelige resultat får du udsøgt forberedelse til alle spisende gæster nyde i denne særlige anledning.

Ingredienser:
100 g smør (fedtfattig)
5 chokoladebarer (egnet celiacs)
4 æg
1 kop sukker
nødvendige mængde af majsstivelse
For at dække:
Frisk mælk (fedtfattig) (egnet celiacs) mængde, der kræves
300 cm. fløde (fedtfattig)
4 æg
10 spsk sukker
Tilberedning:
Smelt smør (fedtfattig) og chokolade i dobbelt kedel og reserve. Desuden slog sammen æg og sukker, indtil du får det punkt agrégaselo tape og chokolade blandingen og rør. Derefter placerer denne forberedelse til et støber på 24 cm i diameter, fordelt med lidt smør og støves af med majsstivelse.
Så tag det til ovn og koge over medium varme i ca 30 minutter, og når kogte det væk og lad det køle godt. For at gøre det dækker for det første, du skal dække hele overfladen af kagen med et meget tykt lag af karamel og derefter dække med fløde (fedtfattig) piskede et halvt point. Endelig dekorere med marengs, der vil indse den klare og skefulde sukker. Serveres denne lækre kage dessert størrelse pladerne skæres op i stykker.

No hay comentarios: