martes, 29 de diciembre de 2009

Sweet císte chos glútan Saor Nollag hypertensive


Sweet císte chos glútan Saor Nollag hypertensive

Chun ceiliúradh Oíche Nollag nó na Nollag le teaghlach agus cairde agam mo roghnaigh cookbook ar císte delicious agus tasty milis le haghaidh gach celiac hypertensive mar is rogha éagsúil a bheith ag baint taitnimh gan easnamh ar an glútan-delicacy saor.
An chos ar an císte milis ansin mhúineadh leat chun é a tharraingt simplí agus tá sé comhdhéanta bia atá sábháilte agus méid seo a leanas na céimeanna go mbeidh sonraí mé an toradh deiridh tú exquisite ullmhú le haghaidh gach diners savor sa ócáid speisialta.

Comhábhair:
100 im GM (saill íseal)
5 barraí seacláide (celiacs oiriúnach)
4 uibheacha
1 siúcra cupán
méid is gá d'arbhar stáirse
Chun an clúdach:
Fresh bainne (saill íseal) (celiacs oiriúnach) chainníocht a cheanglaítear
300 cc. uachtar (saill íseal)
4 ubh
10 tablespoons siúcra
Preparation:
Melt im (saille íseal) agus seacláide i choire dúbailte agus cúlchiste. Chomh maith le, buille le chéile uibheacha agus siúcra go dtí go bhfaigheann tú an téip agrégaselo pointe agus an meascán seacláide agus stir. Áiteanna sé ansin seo a ullmhú i mold de 24 cm ar trastomhas, scaipthe le im beag agus dusted le cornstarch.
Ansin sé a ghlacadh chun an oighinn agus cócaireacht teasa thar meán ar feadh thart ar 30 nóiméad agus nuair cooked sé ar shiúl agus lig dó fuarú go han-mhaith. Chun a dhéanamh ar an chlúdach, an chéad ní mór duit a chlúdach an dromchla iomlán an císte le ciseal an-tiubha caramal agus ansin a chlúdach le uachtar (saill íseal) whipped pointe leath. Mar fhocal scoir, decorate le meringue a realize an soiléir agus an spoonfuls siúcra. Freastal ar an plátaí císte delicious méid dessert gearrtha i codanna.

No hay comentarios: