jueves, 24 de diciembre de 2009

Sweet Cake Recipe Gluten-Free Christmas hypertensiva

http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/


Sweet Cake Recipe Gluten-Free Christmas hypertensiva

Att fira julafton eller jul med familj och vänner jag har valt min kokbok en läcker och välsmakande söt tårta för alla hypertoniker glutenallergiker eftersom det är ett annat alternativ som kan avnjutas utan berövande av glutenfria delikatess.
Receptet för den söta kakan då lära dig att dra är enkel och består av säkra livsmedel och att följa instruktionerna jag kommer att redogöra närmare slutresultatet du utsökt förberedelser för alla matgäster njuta av i detta speciella tillfälle.

Ingredienser:
100 g smör (låg fetthalt)
5 chokladkakor (lämplig celiacs)
4 ägg
1 dl socker
erforderlig mängd av majsstärkelse
På omslaget:
Färsk mjölk (låg fetthalt) (lämplig celiacs) mängd som krävs
300 cc. grädde (låg fetthalt)
4 ägg
10 msk socker
Beredning:
Smält smör (låg fetthalt) och choklad i vattenbad och reserv. Dessutom slog ihop ägg och socker tills du får bandet punkt agrégaselo och choklad blandningen och rör om. Den sätter då detta preparat i en form med 24 cm i diameter, sprids med lite smör och dammade med majsstärkelse.
Därefter tar du den till ugnen och koka på medelvärme i ca 30 minuter och då kokade bort och låt den svalna mycket bra. För att göra omslaget, första du måste täcka hela ytan på tårta med ett mycket tjockt lager av kola och täck med grädde (låg fetthalt) piskade en halv poäng. Slutligen, dekorera med en maräng som kommer att inse klar och skedar socker. Servera denna läckra kaka plåtar efterrätt storlek skär i portionsbitar.

No hay comentarios: