Sardinas marinadas en cítricos con salsa romesco de nueces de california
Ana Chilet
Ingredientes
Para las sardinas marinadas en cítricos:
Para las sardinas marinadas en cítricos:
Zumo de 1 Naranja
Zumo de 1 lima
Zumo de 1 Limón
1 mandarina
1 guindilla fresca
1 ajo
Cilantro
1/2 K de sardinas
Aceite de Oliva Virgen Extra
Zumo de 1 lima
Zumo de 1 Limón
1 mandarina
1 guindilla fresca
1 ajo
Cilantro
1/2 K de sardinas
Aceite de Oliva Virgen Extra
Para la salsa romesco de nueces:
100 gde nueces
4 ñoras
1 rebanada de pan frito
6 ajos
1 tomate
Aceite de oliva virgen extra
1 rebanada de pan frito
6 ajos
1 tomate
Aceite de oliva virgen extra
Elaboración
Para las sardinas marinadas en cítricos:
Desescamar las sardinas. Para ello lo mejor es ponerlas en agua, y las vamos cogiendo una a una, y pasamos un cuchillo desde la cola hasta la cabeza con cuidado de no romperlas, de este modo saltan las escamas muy bien. Una vez desescamadas les quitamos la cabeza, las tripas y las espinas. Las dejamos en filetes y las enjuagamos bien. Cuando ya estén limpias las ponemos en un plato hondo, ponemos sobre ellas la guindilla troceada y el ajo troceado, con un poco de cilantro. Cubrimos con los zumos. Dejamos en la nevera marinar durante 8 horas. Pasado este tiempo escurrimos las sardinas y las cubrimos con aceite de oliva virgen extra.
Elaboración de la salsa romesco de nueces:
Ponemos en remojo las ñoras en agua templada hasta que queden hidratadas.
Mientras, asamos el tomate y 5 de los 6 ajos. Una vez asados, pelamos el tomate y los ajos. Colocamos en un vaso batidor la rebanada de pan frita, junto con 2 cucharadas de vinagre, los 100 g. de nueces peladas y trituramos. Una vez triturado añadimos el tomate, los ajos asados, el ajo crudo y aceite de oliva virgen extra y la carne de las ñoras. Trituramos de nuevo y reservamos la salsa en la nevera
Mientras, asamos el tomate y 5 de los 6 ajos. Una vez asados, pelamos el tomate y los ajos. Colocamos en un vaso batidor la rebanada de pan frita, junto con 2 cucharadas de vinagre, los 100 g. de nueces peladas y trituramos. Una vez triturado añadimos el tomate, los ajos asados, el ajo crudo y aceite de oliva virgen extra y la carne de las ñoras. Trituramos de nuevo y reservamos la salsa en la nevera
Presentación
Para servir colocaremos un lecho de nueces peladas y sobre estas, las sardinas marinadas, con gajos de mandarina. En un lateral del plato un poco de salsa Romesco y para finalizar añadimos unas tiras de naranja y lima y un hilo de aceite de oliva virgen extra
Para servir colocaremos un lecho de nueces peladas y sobre estas, las sardinas marinadas, con gajos de mandarina. En un lateral del plato un poco de salsa Romesco y para finalizar añadimos unas tiras de naranja y lima y un hilo de aceite de oliva virgen extra
Цитрусові мариновані сардини з romesco соусом Каліфорнія горіхамиАна ChiletІнгредієнтиДля сардини мариновані в цитрусових:Сік 1 апельсинаСік 1 лаймаСік 1 лимона1 мандарин1 свіжий чилі1 часниковаКоріандр1/2 K сардинОливкова олія
Для соусу romesco горіхів:100 GDE горіхами4 перцю1 скибочку підсмаженого хліба6 часник1 помідорОливкова олія
РозробкаДля сардини мариновані в цитрусових:Видалення накипу сардини. Для цього краще всього помістити їх у воду, і ми з одного за іншим, і був ніж від хвоста до голови, намагаючись не зламати, так ваги дуже добре стрибати. Як тільки ми забираємо desescamadas голову, нутрощі і кістки.Ліва філе і промитий добре. Коли вони помістили в чисту миску, покласти на них нарізаний чилі і подрібнений часник з невеликою кількістю коріандру. Залити соком. Ми залишаємо в холодильнику маринуватися на 8:00. Після цього висушіть їх сардини і покрити з оливковою олією.
Розвиток romesco соусом з горіхів:Ми замочити перців в теплій воді, поки вони не зневоднення.Між тим, помідор і часник смажена 5 з 6. Коли смажений, очищені помідори і часник. Вміщені в скляну било смажений шматок хліба, разом з 2 столовими ложками оцту, 100 р.очищених волоських горіхів і розмолоти. Як тільки ми додаємо подрібнених помідорів, смаженого часнику, сирий часник і оливкове масло і м'ясо перцем. Подрібнити знову і залишаємо соус в холодильник
ПрезентаціяЩоб служити місцем ліжко ядер волоського горіха і на цих, сардини мариновані з мандаринами. З одного боку пластини трохи соусу Romesco і, нарешті, додати кілька смуг апельсина і лайма, а нитка оливковою олією
Для соусу romesco горіхів:100 GDE горіхами4 перцю1 скибочку підсмаженого хліба6 часник1 помідорОливкова олія
РозробкаДля сардини мариновані в цитрусових:Видалення накипу сардини. Для цього краще всього помістити їх у воду, і ми з одного за іншим, і був ніж від хвоста до голови, намагаючись не зламати, так ваги дуже добре стрибати. Як тільки ми забираємо desescamadas голову, нутрощі і кістки.Ліва філе і промитий добре. Коли вони помістили в чисту миску, покласти на них нарізаний чилі і подрібнений часник з невеликою кількістю коріандру. Залити соком. Ми залишаємо в холодильнику маринуватися на 8:00. Після цього висушіть їх сардини і покрити з оливковою олією.
Розвиток romesco соусом з горіхів:Ми замочити перців в теплій воді, поки вони не зневоднення.Між тим, помідор і часник смажена 5 з 6. Коли смажений, очищені помідори і часник. Вміщені в скляну било смажений шматок хліба, разом з 2 столовими ложками оцту, 100 р.очищених волоських горіхів і розмолоти. Як тільки ми додаємо подрібнених помідорів, смаженого часнику, сирий часник і оливкове масло і м'ясо перцем. Подрібнити знову і залишаємо соус в холодильник
ПрезентаціяЩоб служити місцем ліжко ядер волоського горіха і на цих, сардини мариновані з мандаринами. З одного боку пластини трохи соусу Romesco і, нарешті, додати кілька смуг апельсина і лайма, а нитка оливковою олією
No hay comentarios:
Publicar un comentario