miércoles, 14 de marzo de 2012

LOMO DE TERNERA MARINADO Y ASADO CON PATATA

Яловича вирізка із запеченою картоплею і маринованим інгредієнти Філе яловичини 26 кг червоного вина 4,50 л 0.70 кг лук порей 3 унд чорного перцю з / с чебрець с / с Підготовка рецепт Яловича вирізка маринована і смажена картопля з іспанським. чисті м'ясо та жир стейки bridar них. ввести їх в маринад. нарізати цибулю та цибулю-порей в brunoise. розвивати 15 літрів білого бульйону. Приготувати маринад, змішуючи чебрець, цибуля, цибуля-порей, перець, червоне вино. Препарат вводять стейк в маринаді за день до цього і зберегти теплову камеру. У день маринад і каналізації, сухі і коричневі зовні штук в розпеченій сковороді. розмістити на аркуші випічки. Смажити в духовці 180, 200. Коли температура всередині виробу цьому конверті 40 з духовки і дайте відпочити. розвиток пов'язаний бульйон соус сік marinada1 літрів ок. видалити затиск і нормування fileteandolo попереку. місце на тарілку і додати сіль гастроємкостей товстий у верхній частині. для обслуговування печі перевороту і додати соус повинен бути гарячим. Іспанська використання картоплі як гарнір

LOMO DE TERNERA MARINADO Y ASADO CON PATATA


Ingredientes

LOMO DE TERNERA MARINADO Y ASADO CON PATATA ESPAÑOLA.
  • Filete de ternera
  • rojo vino kg 26
  • l 4,50
  • 0,70 kg cebolla puerro
  • 3 und
  • pimienta negra c/s
  • tomillo c/s

Preparación de la receta


Solomillo de ternera marinado y asado con papas españolas.
carne limpia filetes de carne grasa y bridar les .introducirlos en el adobo.
picar la cebolla y el puerro en brunoise.
desarrollar
15 litros de caldo blanco.
preparar la marinada mezclando tomillo, cebolla, puerro, pimiento y vino tinto.
elaboración introducir el filete en el adobo un día antes y mantener la cámara térmica.
el mismo día de la marinada y drenaje, secarla y marrón en el exterior de las piezas en una sartén caliente.
colocar en una placa de horno.
Asado en el horno entre
180 y
200. Cuando el interior de la pieza esta temperatura de envolvente
40 sacar del horno y dejar reposar.
desarrollar salsa jugo vinculado con el caldo de marinada1 litro aprox.
quitar la abrazadera y racionar el fileteandolo de lomo.
colocar en placas gastronorm y agregar sal gruesa en la parte superior.
para el servicio de dar un golpe de horno y añadir la salsa que debe estar caliente.
como guarnicion utilizaremos patata española

No hay comentarios: