Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
martes, 5 de octubre de 2010
Крісп безе рецепт © S
http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/
Для 50 частин про час paration © PRA між 20 і 40 minutesTemps Час приготування: 20 хвилин © Інграм Склад: 1 білий Âœuf 1 щіпка солі 90 E © г ...
Крісп безе рецепт © S
Для 50 частин про
Пра © paration час: від 20 до 40 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Склад © Інграм:
Білий Âœuf
1 щіпка солі Е ©
90 г гранульованого цукру ©
30 г кукурудзяних пластівців
60 г темного шоколаду наради ¢ pà ©
масло пластини
Пра © paration:
1. Пра © Нагрійте духовку до 170A ° C. У миску чистій мисці збийте білки до жорстких Âœuf щипцями солі електронної ©. Рух в цукор поступово і збивати до жорстких безе.
2. У другій мисці, мА кукурудзяні пластівці © Лангер Надіслати управляє декількома ОСОБЛИВО © A © S © перевизначенні і шоколад наради ¢ pà ©. Додати цей делікатно © да mà © Ланге безе.
3. Мастило випічки печива і запитати його © так кулі mà Ланге © використанням c. à © кафе. Випікати в нагрітій духовці © Пра © і випікати 20 хвилин при 170A ° C.
4. Видаліть з духовки і прохолодний на стійці.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario