Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
miércoles, 6 de octubre de 2010
Чорно-білі трюфелі Рецепт
Для 30 частин практики environTemps © paration між 20 і 40 хвилин Інграм © інгредієнти: 125 грамів темного шоколаду в частині 1 жовтий Âœuf 100 г п'яний ...
Чорно-білі трюфелі Рецепт
Для 30 частин про
Пра © paration час: від 20 до 40 хвилин
Склад © Інграм:
125 г темного шоколаду частин
1 жовтий Âœuf
100 г масла
30 г порошку мигдалю
50 г порошку какао
50 г кокосової резерву pà ¢ ©
100 г цукрової пудри
Пра © paration:
1. Розтопити шоколад на водяній бані. Зняти з вогню і поступово перемішати з маслом, жовтий Âœuf і цукровою пудрою. MÃ © Лангер, поки масло повністю розтанув ¨ Ment. Нарешті додати мигдаль порошку.
2. Та © запитати c. Для C. Маса з шоколаду в долоні і ФАУ § Ive маленьку кульку. Rà © pà © Тез Операція © A © раціон до вичерпання целюлози.
3. Посипати какао на тарілці. MÃ ª мене з кокосового із запасом ¢ © річних. Roll трюфелі в какао або кокосовою FAA § ми покриваємо шаром білого або чорного кольору. Помістіть їх у паперовій формі. RÃ © служити прохолодно.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario