domingo, 24 de octubre de 2010

A creme brulée rendszerint be a kis edények, illetve az egyedi kerámia edények.

Ampliar

http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/

A legenda szerint, mint ahogy sok más recept, az eredete a katalán krém valóban válaszol egy "hiba", vagy legalább egy esélyt. Mi magunkat olyan helyzetben: egy kolostor, amely várja érkezését a püspök. Az apácák megállapodtak abban, hogy a lapka nagyon figyelmes, de nem főtt megfelelően és nagyon folyékony. Annak érdekében, hogy ne várja meg a püspök használta a "pszeudo" lapka, menet közben, és egy cukorkát a tetején. Azonban, annak ellenére, hogy a hiba, az "új desszert" végül úgy tűnik, mint sok a vendég.

Legenda vagy sem, ami világos, hogy a folyékony tejszínt és karamellizált felületén idővel lett az egyik legnépszerűbb desszert a katalán közösség. Egy édes, mint a puding, szalonna a mennyből, sodó illetve tejszín tészta (többek között), az egyik fő összetevője a tojás, és most megtanít felkészülés lépésről lépésre:

* A Hozzávalók (négy személyre) lesz szüksége: 8 tojás sárgája, 1 l tej 200 g cukor, 1 rúd fahéj, 1 citrom héja, 2 evőkanál kukoricakeményítő ®.
* Öntsük a tejet egy serpenyőben a citromhéj és a fahéj botot, és melegítsük közepes lángon, amíg forró.
* Egy tálban keverjük össze a tojások sárgáját a cukorral és a kukoricakeményítő ®, hogy homogén tésztát.
* Amennyiben a tej forr, távolítsa el a fahéj botot, és citromhéjat, és lehetővé teszi tuning. Öntsünk egy kevés forró tejet a tálba, és keverjük jól.
* Tegyük a keveréket a serpenyőben a maradék tejjel lassú tűzön, anélkül, hogy ez forrni. Nem keverjük 10 percig, hogy megakadályozzák ragasztás és a csomók.
* Osszuk be az egyes agyagedényeiket (vagy levesestálakra), és hagyjuk kihűlni.
* Csak tálalás előtt megszórjuk cukorral a tetején és írd meg (egy apró vas, vagy egy konyhai fáklyát, amely elérhető a speciális üzletekben), így egy éles karamellizált felületre.
* Ön is szolgálhat akár egyedül, akár közösen tejszín, kekszek, gofri, stb.

No hay comentarios: