jueves, 21 de octubre de 2010

Курячі купки з шинкою і сиром

http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/

Pechugas con jamón y queso

*
Закрити
або того,
або My Space
або Google Bookmarks
або Twitter
або Meneame
або Delicious
або MSN Репортер
або Live Spaces
або Blinklist
або Fresqui
Частка
* Друк
*
Закрити

Щоб відправити запит на одного, заповнити наступні поля:
Ваш E-пошти: Адреса електронної пошти:
Надіслати другу

* Час: 30 хвилин
Рівень складності: Легкий
* Калорії: Калорії без певного

Автор:
Telva кулінарної школі. Фото: Альфонсо Zubiaga

*

Оцінити:
або 1
або 2
або 3
або 4
або 5

*

Результати:
0 голосів

Курячі купки з шинкою і сиром
Інгредієнти

* Інгредієнти на 6 чоловік
* 6 курячих грудок
* Сіль
* Перець
* Оливкове масло
* Заповнення:
* 12 скибочок сиру Havarti
* 12 скибочок шинки
* Хрусткою скоринкою:
* 100 г цибулі хрусткі

Друк список покупок
Підготовка

* 1. Відкрити курячі грудки навпіл і вздовж.
* 2. Шинка і сир альтернативних наповнювачів. Перейдіть на злегка змазаний для випічки оливковою олією і приправити.
* 3. Хрустка скоринка: Coat курка з хрусткою цибулю. Випікати при температурі 200 º С протягом 25 хвилин. Подається в мисці.


Коментарі

Швидкий версія:
Печеня в мікрохвильовій печі при 600 W бл. протягом 10 хвилин.
Ми рекомендуємо:
Супроводжуєте її соломою картоплі.
Збереження

4 дні і 3 місяців у морозильній камері холодильника.

No hay comentarios: