Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
viernes, 8 de octubre de 2010
Рецепт суфле Шоколад мигдалю
4-х чоловік для 4 чоловік Час готування приблизно між 20 і 40 minutesTemps приготування: 40 хвилин Інгредієнти: 50 г масла, 50 г борошна 3 дл ...
Рецепт суфле Шоколад мигдалю
4 людини про
Час приготування: 20 до 40 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Склад:
50 г вершкового масла
50 г борошна
3 дл молока
75 г темного шоколаду
3 яйця, жовтки і білки відокремити
50 г цукру
1 пакетик ванільного цукру
25 г мигдалю
масло і цукор для суфле
какао-порошку та цукрової пудри для прикраси
Приготування:
1. Мастило каструлю і посипати щіпкою цукру. Перерва шоколад на шматочки.
2. Розтопити масло в каструлі і рух на борошно. Зняти з вогню і додати молоко, помішуючи. Покладіть сковороді на джерело тепла і варити суміш кілька хвилин, постійно помішуючи. Вимкніть вогонь і рух в розплавлений шоколад і мигдаль.
3. Розігріти духовку до 190 ° C.
4. Збийте яєчні жовтки в шоколад. Удар яєчні білки до жорсткої, поступово додати цукор. Акуратно перемішати в білому шоколаді і залити продукт у суфле.
5. Випікати 40 хвилин при 190 ° C.
6. Видаліть з духовки і посипати суфле з цукровою пудрою і какао-порошку.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario