viernes, 8 de octubre de 2010

Рецепт суфле Шоколад мигдалю

Recette Soufflé au chocolat et aux amandes

4-х чоловік для 4 чоловік Час готування приблизно між 20 і 40 minutesTemps приготування: 40 хвилин Інгредієнти: 50 г масла, 50 г борошна 3 дл ...
Рецепт суфле Шоколад мигдалю

4 людини про
Час приготування: 20 до 40 хвилин
Час приготування: 40 хвилин

Склад:
50 г вершкового масла
50 г борошна
3 дл молока
75 г темного шоколаду
3 яйця, жовтки і білки відокремити
50 г цукру
1 пакетик ванільного цукру
25 г мигдалю
масло і цукор для суфле
какао-порошку та цукрової пудри для прикраси

Приготування:
1. Мастило каструлю і посипати щіпкою цукру. Перерва шоколад на шматочки.
2. Розтопити масло в каструлі і рух на борошно. Зняти з вогню і додати молоко, помішуючи. Покладіть сковороді на джерело тепла і варити суміш кілька хвилин, постійно помішуючи. Вимкніть вогонь і рух в розплавлений шоколад і мигдаль.
3. Розігріти духовку до 190 ° C.
4. Збийте яєчні жовтки в шоколад. Удар яєчні білки до жорсткої, поступово додати цукор. Акуратно перемішати в білому шоколаді і залити продукт у суфле.
5. Випікати 40 хвилин при 190 ° C.
6. Видаліть з духовки і посипати суфле з цукровою пудрою і какао-порошку.

No hay comentarios: