viernes, 22 de octubre de 2010

Млинці на сніданок у неділю



Ми тільки що за рогом іншого вихідні, і я, як завжди думає про дітей. Так що ви можете насолоджуватися момент із ними на кухні, ось рецепт для млинців, як і більшість дітей і дуже легко зробити, не кажучи вже про заповнення, джем, гарячий шоколад, вершки ... Ну, що і я залишаю його на свій смак.

СКЛАД

200 гр. борошна.

1 / 2 чайної ложки солі кави.

3 чайні ложки порошку випічки.

1 столова ложка цукру.

1 столову ложку олії.

2 яйця.

1 стакан холодного молока.

Масло для змазування каструлі

http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/

ПІДГОТОВКА.:

У мисці змішайте борошно з сіллю і дріжджами. У мисці збийте два яйця і додати масло і молоко.

Додати суміш борошна, випічка порошок, сіль і битися швидше. Покласти каструлю на вогонь і тримати його теплим на середньому вогні, взяти столову ложку тесту на антипригарним покриттям каструлю, змащену маслом. Торт не повинно бути більше 10 см в довжину. Коли бульбашки починають з'являтися, ми звертаємося з дерев'яною лопаточкою, і залишити його мало. Вони повинні бути добре підрум'яниться. Подавати відразу ж, то є гарячим. Подається з вершками, карамеллю, шоколадом розплавленого ...
Цей рецепт легко і швидко, але якщо ви хочете бути більш губчастої бив білих до жорсткої і перемішати перед заливкою борошна, ви можете замінити масло з маслом. Кількість інгредієнтів, щоб зробити кілька млинців, якщо вам потрібно більше, то це просто подвійний інгредієнти заходи

No hay comentarios: