viernes, 22 de octubre de 2010

Ла Паелья, класичний

La Paella marinera, un clásico - foto by commons
Є багато способів, щоб підготувати смачний паелья, типовий іспанська кулінарного спадщини, яка стала універсальним рецептом.
http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/


Серед різних існуючих рецептів для паельі, мабуть, одним з найбільш успішних і смачно, особливо в пляжних барів, є морепродуктів або морепродукти паельі, з рисом, суп більш-менш, до смаку, і свіжих інгредієнтів сад і море.
Інгредієнти для морепродуктів Паелья (для чотирьох осіб)

Чашка рису, насос, два свіжих кальмарів, пара кісток морський чорт, хек головою або аналогічний, 300 г мідій, 300 г креветок, 300 г креветок рису, 200 г білих молюсків, мідій 5, 5 зубчики часнику, один маленький лук, зелений перець, червоний перець, оливкова олія, столову ложку червоного перцю, щіпка кайенского перцю, шафран і сіль.
Спосіб приготування: підготовка рибних запасів

У каструлю, варити голова риби з кістками згвалтування близько двох годин, на дуже повільному вогні і відкладіть в сторону. Тоді, очистити креветки розділяє голову від тіла. Ці керівники повинні бути затягнуті з пальцями, щоб видалити всі "речовина" і депозит його в невелике блюдо. Тоді, кип'ятити оболонок разом з головою в каструлю з невеликою кількістю води (середній скла), близько двох годин на дуже повільному вогні. Як тільки вони будуть готові і бульйони, напружені, змішаних в одному горщику і резерву.
Підготовка смажені паелья

Чоп цибуля, часник, шматочок червоного перцю і один зелений перець, все в дрібні шматочки. Паралельно, очищені та порізані кальмари. Вогонь дуже повільно, в першу чергу перевірте і при підсмажену цибулю, часник і перець до pochen. Коли соус до точки, кальмар золотисто-коричневого кольору і влити "речовина" голів креветки. Перемішати все добре в протягом п'яти хвилин на слабкому вогні, то даючи йому поступово.
Морепродукти Паелья готова. Більш-менш густий рису

Пізніше, додати рис (одну чашку рису протягом трьох бульйон, якщо ми хочемо, різотто, або, навпаки, чашку рису протягом двох фондових якщо ми типові паелья), перемішування та змішування і так наполегливо протягом трьох хвилин для рису прийняти смак соусу. Потім влити бульйон - дуже жарко - поряд з паприкою, спеціями і шафраном. Перемішати і поставити на сильному вогні до кипіння, після чого, справа доходить до даючи йому готувати на повільному вогні. Через п'ять хвилин, ми беремо рис креветки і додати більше бульйону, як рис буде запитати, або якщо ви хочете результаті цього більш-менш бульйон. За п'ять хвилин до рису додається в його молюски, мідії і молюски. Після розтину, зняти з вогню, дати постояти п'ять хвилин піддон, покритий тканиною. Тоді подавати з хорошим вином.
Альбаріньо вино, хороший компаньйон для морепродуктів паелья

Про смаки там нічого не написано, так що пити, щоб супроводжувати паелья морепродукти або різотто моряк, є дуже особистим. Але, ймовірно, напій, який чудово доповнює смачну паелью, є охолоджене біле вино, бажано елегантний Альбаріньо від Rias Байшас, Сантьяго


No hay comentarios: