jueves, 28 de octubre de 2010

Курячі крильця з соусом барбекю Китай

Alitas de Pollo con Salsa de Barbacoa China
http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/

Курячі крильця з соусом барбекю Китай

Можна було б думати, що Есть не більш версії рецепти для курячих крил, але завжди є новий. Цей соус може бути використаний з короткими ребрами, один з тих закуски, що всім подобається.

Китайський соус для барбекю

Склад:

12 унцій ананас варення
1 нарізаний лук
6 зубчиків часнику
1 велика можете нарізані помідори
2 чайної ложки кмину
1 халапеньо
1 / 3 склянки коричневого цукру

Порядок дій:

У каструлі, змішайте всі інгредієнти і варити на середньому вогні протягом 15 хвилин. Перемістити його часто кипіння, бризки з каструлі. При цьому блискучі і єдиною. Маш з ручним пресом, кухонний комбайн або блендер до отримання однорідної маси. Відрегулюйте приправа і прохолодно. Використовуйте відразу або зберігати щільно закриті в холодильнику. (Це триває довше, ніж тиждень).

Склад:

4 фунти курячих крилець
Сіль, перець і орегано часник

Порядок дій:

Adobe крилами під час підготовки соусом. Розігріти духовку до 375 градусів. Місце крила у змащений випічки. Випікати 15 хвилин, щоб послабити жиру. Щітка з соусом барбекю і піч повороту і розповсюдженню її більш соусом, принаймні в 2 рази до золотистого кольору і приготовлені (35 до 40 хвилин загального числа)

No hay comentarios: