Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
miércoles, 27 de octubre de 2010
Бомба Рецепт вишнею
http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/
Близько 10 чоловік Час приготування: 20 до 40 хвилин Час приготування: 20 minutesTemps від: 5:00 Інгредієнти: Для c. ..
Бомба Рецепт вишнею
Близько 10 осіб
Час приготування: 20 до 40 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Час відпочинку: 5 годин
Склад:
Для торта:
Борошна 100 г
15 г порошку какао
1 щіпка дріжджів
125 г цукру заклинача
125 г несолоного вершкового масла або маргарину
2? Яйця
1 маленький стакан коньяку
какао і цукровою пудрою для прикраси
Для начинки:
3 дл крем
30 г цукру
60 г подрібненої фундуком
250 г вишні без кісточок в банку
60 г темного шоколаду, тертого
Приготування:
1. Розігріти духовку до 190 ° C. У мисці, просіяти борошно, какао-порошок і випічки. Віск-й цукор, і масло? Яйця. Передача суміш на намазаний маслом лист випічки 30 х 30 см. Випікати 20 хвилин при 190 ° C. Поверніть на торт стійці і дайте охолонути.
2. Використання пудинг форми, вирізати диск у торт. Лінія каструлю з поліетиленовою плівкою і лінійний вхід з падінням краю торта. Гладкий з ножем у разі потреби. Вологі диска торта і з боків каструлю з коньяком.
3. Приготувати начинку. Збийте вершки міцно просіяної цукровою пудрою. Додати горіхи, вишня, осушених і шоколад. Вилийте суміш у крем пудинг цвілі.
4. Обкладинка з гарячим торт. Місце на пластину, на якій все, що вам місце ваги або важкий предмет. Написати в холодильник на 5 годин.
5. Зробити бомбу на тарілку і посипати какао і цукру. При бажанні, використовувати трафарет малювати візерунки.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario