miércoles, 27 de octubre de 2010

Бомба Рецепт вишнею

Recette Bombe à la crème aux cerises
http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/

Близько 10 чоловік Час приготування: 20 до 40 хвилин Час приготування: 20 minutesTemps від: 5:00 Інгредієнти: Для c. ..
Бомба Рецепт вишнею

Близько 10 осіб
Час приготування: 20 до 40 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Час відпочинку: 5 годин

Склад:
Для торта:
Борошна 100 г
15 г порошку какао
1 щіпка дріжджів
125 г цукру заклинача
125 г несолоного вершкового масла або маргарину
2? Яйця
1 маленький стакан коньяку
какао і цукровою пудрою для прикраси

Для начинки:
3 дл крем
30 г цукру
60 г подрібненої фундуком
250 г вишні без кісточок в банку
60 г темного шоколаду, тертого

Приготування:
1. Розігріти духовку до 190 ° C. У мисці, просіяти борошно, какао-порошок і випічки. Віск-й цукор, і масло? Яйця. Передача суміш на намазаний маслом лист випічки 30 х 30 см. Випікати 20 хвилин при 190 ° C. Поверніть на торт стійці і дайте охолонути.
2. Використання пудинг форми, вирізати диск у торт. Лінія каструлю з поліетиленовою плівкою і лінійний вхід з падінням краю торта. Гладкий з ножем у разі потреби. Вологі диска торта і з боків каструлю з коньяком.
3. Приготувати начинку. Збийте вершки міцно просіяної цукровою пудрою. Додати горіхи, вишня, осушених і шоколад. Вилийте суміш у крем пудинг цвілі.
4. Обкладинка з гарячим торт. Місце на пластину, на якій все, що вам місце ваги або важкий предмет. Написати в холодильник на 5 годин.
5. Зробити бомбу на тарілку і посипати какао і цукру. При бажанні, використовувати трафарет малювати візерунки.

No hay comentarios: