martes, 12 de octubre de 2010

Пироги рецепт шоколаду, приправлений маракуйї

Recette Tartelettes au chocolat aromatisé aux fruits de la passion



За 20 пироги Час приготування: 15 minutesTemps відпочинок: 20 хвилин Інгредієнти: 20 солодкий пиріг оболонок запечені абрикоса 7-8 ...
Пироги рецепт шоколаду, приправлений маракуйї

За 20 тарталетки
Час приготування: 15 хвилин
Час відпочинку: 20 хвилин
http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/


Склад:
20 пиріг оболонок печений солодкий
7-8 сушених абрикосів
2 столові ложки С. лимонного соку
10 зацукрованих вишні
Для начинки:
4 дл крем
3 маракуйї
110 г темного шоколаду
25 г несолоного вершкового масла

Приготування:
1. Замочити абрикоси в невеликій кількості води з лимонним соком і нарізати невеликими кубиками.
2. Відкрити плоті маракуї і проходять через сито. У каструлю, повільно довести сік і вершки до кипіння. Тим часом, дрібно нарізати шоколад.
3. Коли сік і Крем про до кипіння, додати половину шоколаду. Увімкніть поки суміш не стане однорідною. Додати решту шоколаду і продовжує обертатися. Дайте постояти 5 хвилин і додати масло м'якою. Обережно перемішати.
4. Дозволити суміші близько двадцяти хвилин у холодильник. Використання рифлена мішок печива, гарнір коштів з розетки вершками і прикрасьте абрикоса кістки і половину зацукровані вишні.

Порада:
Ви також можете прикрасити торт з фізаліс, тертої лимонної кірки або частину зацукровані апельсинової кірки.
Фонди можуть бути отримані з магазинним тісто (тісто розрізати на квадрати, кисть з маслом, штрих-мідій і варити 4-6 хвилин при 200 ° С).

No hay comentarios: