Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
sábado, 2 de octubre de 2010
סעלדעריי פריטטערס ינגרעדיענץ פֿאַר פיר מענטשן 400 גר. סעלדעריי
סעלדעריי פריטטערס
ינגרעדיענץ פֿאַר פיר מענטשן
400 גר. סעלדעריי
4 עגגס
2 טבספּ. גרייטיד קעז
50 גר. געהאַקט סעראַנאָו שינקע
200 גר. מעל
50 גר. פּוטער
1 טבספּ. באַקינג פּודער
פעפער
ייל
סאַל
צוגרייטונג
וואַשן און שיילן די סעלעריאַק. דערנאָך דורכשניט עס און קאָכן אין אַ טאָפּ פון סאָלטיד וואַסער פֿאַר 15 מינוט. מיט מיקסער רידוסיז דער צוגרייטונג פון אַ פּיוריי און ציטער.
דעריבער מישן די מעל מיט הייוון, שטעלן אין פאַן מיט וואַסער און פּוטער, בראָט צו די קאָכן און צונעמען. אין דער צוגרייטונג לייגן די מעל און וועדזשטאַבאַלז, און קאָך מיט אַ ספּאַטשולאַ ביז אַ דין סקאָרינקע.
געבן אַ קליין קאָכן, שטענדיק סטערינג אַזוי אַז די צוגרייטונג קען ניט שטעכן. לייג צו דעם סעלדעריי פּיוריי, פּראָססיוטטאָ ינקאָרפּערייץ די בלייבן גרייטיד, זאַלץ און פעפער, קאָך און מליען אַ ביסל לאָנגער.
ווען דער מאַסע איז קלאָר, אַראָפּנעמען דאָס פֿון היץ. לעסאָף לייגן די עגגס איין אין אַ צייט און מישן ביז ינקאָרפּערייטיד.
איצט האָב איך: אַריינלאָזן ס רו ערך 30 מינוט צוגרייטונג. דערנאָך פּאָרד די מיקסטשער אין אַ פּאַן מיט הייס אויל און פּרעגלען פריטטערס ביז גאָלדען ברוין. פליסן און פאַרטיק, דינען זיי הייס.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario