Ingrediencie
1 "lollo rossa, polovica kučeravé endívia, 8 záhrada paradajok, 100 g de foie" kačica, 100 g kačacie šunku, 4 polievkové lyžice olivového oleja, 1 polievková lyžica vínneho octu, soľ , čierne korenie a pažítku ohnísk.
jednoduché 15 'viac ako 7
Príprava
1. Opláchnite a dobre odkvapkať na "lollo rossa" a čakanka. Zápas je na kúsky s rukou a na jedno lôžko vo veľkom byte zásobníka. Odplaviť polovicu paradajok a distribuovať im decorativament nad šalátom. Salpebreu ju na chuť.
2. Teplo oleja v miske a dusiť je momentálne šunkou a kačacie foie "kačica rezané do veľmi jemné llenques. Distribuovať je cez šalátom a teplú vodu s olejom. Napokon, pokropí s octom.
3. Podávame so šalátom teplej na jednotlivé dosky, ozdobené pažítkou ohnísk.
Video: Zemiakový šalát vo 3 textury s foie
No hay comentarios:
Publicar un comentario