Sallatë me proshutë dhe foie babëlok
Përbërësit
1 "Lollo rossa, gjysma kaçurrel radhiqe, 8 kopsht domate, 100 g de foie" të kapur rosa të egra, 100 g proshutë e babëlok, 4 tablespoons vaj ulliri, 1 lugë gjelle uthull verë, kripë , piper i zi dhe chives shpërthime.
lehtë 15 'më shumë se 7
Përgatitja
1. Të lahen mirë dhe kullimin e "Lollo rossa" dhe escarole. Match ta shpjegoj me dorën tuaj dhe në një shtrat të madh në një banesë tray. Del me të larë gjysmën e domateve dhe shpërndarjen e tyre mbi decorativament marule. Salpebreu atë në shije.
2. Nxehtësia e naftës në një pan dhe mbyt atë çast proshutë dhe babëlok foie "babëlok shkurtuar shumë të mirë në llenques. Shpërndarjen e tyre në lidhje me ujin dhe sallatë me vaj të nxehtë. Së fundi, ajo sasi e vogël me uthull.
3. Të shërbyer në sallatë ngrohtë pjata individuale, garnished me chives shpërthime.
Video: sallatë patate në 3 textures me foie
No hay comentarios:
Publicar un comentario