viernes, 15 de mayo de 2009

Salad ma ham u foie papra

Ingredients

1 "Lollo rossa, nofs kaboċċi endive, 8 ġnien tadam, 100 g de foie" papra, papra ta '100 g ham, 4 tablespoons żejt taż-żebbuġa, 1 tablespoon ħall mill-inbid, melħ , bżar iswed u Kurrat selvaġġ tifqigħat.

faċli 15 'aktar minn 7


Preparazzjoni

1. Aħsel sewwa u l-drain "Lollo rossa" u escarole. Match biex biċċiet tiegħek fl-idejn u tas-sodda waħda f'parti kbira ċatt trej. Laħlaħ is-nofs tat-tadam u jqassamhom decorativament over lettuce. Salpebreu lill togħma.
2. Saħħan iż-żejt fil pan u joħonqu din mumentarjament ham u papra foie "papra imqattgħin ħafna multa llenques. Iddistribwixxi minnhom matul l-insalata u ma 'l-ilma sħun oil. Finalment, sprinkle bl-ħall.
3. Iservu l-insalata sħun fuq pjanċi individwali, issekwestrati bil Kurrat selvaġġ tifqigħat.

Video: insalata tal-patata fit-3 textures ma foie

No hay comentarios: