lunes, 1 de junio de 2009

Saláta sonkával és foie kacsa

Hozzávalók

1 "Lollo rossa, félig göndör endívia, a 8. kert paradicsom, 100 g de foie" kacsa, kacsa 100 g sonka, 4 evőkanál olívaolaj, 1 evőkanál borecetet, sót , fekete bors és snidling kitörésekor.

könnyű 15 "több mint 7


Előkészítés

1. Mossa meg jól, és a csatorna "Lollo rossa" és escarole. Match őket darabokra a kezével, és az egyik szoba egy nagy lapos tálcát. Mossa el a felét a paradicsom és terjesztheti azokat decorativament mint saláta. Salpebreu hogy az íze.
2. Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben és elnyomja, hogy egy pillanatra sonka és duck foie "kacsa vágva nagyon finom llenques. Distribute őket a saláta és a víz a forró olajban. Végül öntöznie azt ecet.
3. Szolgáld a saláta meleg az egyes lapok, garnished a snidling kitörése.

Video: burgonyasaláta a 3 textúrák a foie

No hay comentarios: