Salát se šunkou a kachní foie
Ingredience
1 "Lollo rossa, polovina kudrnaté endivie, 8 zahrada rajčat, 100 g de foie" kachna, 100 g kachní šunku, 4 polévkové lžíce olivového oleje, 1 polévková lžíce vinného octa, sůl , černý pepř a pažitku ohnisek.
snadné 15 'více než 7
Příprava
1. Opláchněte a dobře odkapat na "Lollo rossa" a čekanka. Zápas je na kousky s rukou a na jedno lůžko ve velkém bytě zásobníku. Odplavit polovinu rajčat a distribuovat jim decorativament nad salátem. Salpebreu ji na chuť.
2. Teplo oleje v misce a dusit je momentálně šunkou a kachní foie "kachna řezané do velmi jemné llenques. Distribuovat je přes salátem a teplou vodu s olejem. Konečně, pokropí s octem.
3. Podáváme se salátem teplé na jednotlivé desky, zdobené pažitkou ohnisek.
Video: Bramborový salát ve 3 textury s foie
No hay comentarios:
Publicar un comentario