Salotos su kumpiu ir foie antis
Ingredientai
1 "Lollo rossa pusė garbanotieji endivia, 8 sode pomidorai, 100 g de foie" antis, 100 g ančių kumpis, 4 šaukštai alyvų aliejaus, 1 valgomasis šaukštas vyno actas, druska , juodieji pipirai ir česnakai protrūkių.
paprastas 15 "daugiau kaip 7
Pasirengimas
1. Nusiplaukite pat ir išleisti "Lollo rossa" ir escarole. Kėlinio jų gabalai ranka ir viena lova, didelis butas plokštelės. Obelių pusę pomidorų ir platinti juos decorativament per salotos. Salpebreu tai skonio.
2. Šilumos aliejus visos ir slopins ji Bodrumas kumpis ir ančių foie "antis supjaustoma labai plona llenques. Platinti per salotomis ir vanduo su karštu aliejumi. Galiausiai, pokropi su actu.
3. Tarnauti salotomis šiltu atskirų plokščių, przyozdobionym su česnakai protrūkių.
Video: Bulvių salotos ir 3 tekstur su foie
No hay comentarios:
Publicar un comentario