Ingredienser
1 "Lollo Rossa, en halv lockigt endivesallad, 8 trädgård tomater, 100 g de foie" anka, 100 g anka skinka, 4 matskedar olivolja, 1 matsked vinäger, salt , svartpeppar och gräslök utbrott.
enkel 15 "mer än 7
Beredning
1. Skölj väl och Avvattna "Lollo Rossa" och escarole. Match dem i bitar med händerna och i en säng i en stor platt facket. Tvätta bort hälften av tomaterna och fördela dem decorativament över sallad. Salpebreu det till smaken.
2. Värm olja i en skål och kväva det hända skinka och anka foie "anka skärs i mycket fina llenques. Fördela dem på sallad och vatten med varm olja. Slutligen strö den med ättika.
3. Servera sallad varmt om enskilda plattor, garneras med gräslök utbrott.
Video: potatissallad i 3 texturer med foie
No hay comentarios:
Publicar un comentario