Sestavine
1 "Lollo Rossa, pol vitičastim endive, 8 vrtu paradižnik, 100 g de foie" raca, 100 g raca šunka, 4 tablespoons oljčnega olja, 1 žlica vinskega kisa, sol črni poper in drobnjakom izbruhov.
enostavno 15 'več kot 7
Priprava
1. Operite dobro in možganov z "Lollo rosa in eskariol. Match jih kosov z roko in v eni postelji v veliki ravno pladenj. Sprati polovica paradižnika in jih decorativament nad solato. Salpebreu ga okusa.
2. Segrejemo olje v ponvi in zadušilo je Začas pršuta in raca foie "raca razrezani v zelo fine llenques. Distribuirati jih solato in vode z vročim oljem. Končno, poškropi s kisom.
3. Služijo topla solata na posameznih ploščah, garnished z drobnjakom izbruhov.
Video: Krompir, solata v 3 teksture s foie
No hay comentarios:
Publicar un comentario