Ingredienser
1 "Lollo Rossa, halvparten frankrike endive, 8 hage tomater, 100 g de foie" anda, 100 g andebryst skinke, 4 spiseskjeer olivenolje, 1 spiseskje vin, eddik, salt , sort pepper og gressløk utbrudd.
lett 15 'mer enn 7
Forberedelse
1. Vask godt og tømme "Lollo Rossa» og escarole. Kamp dem i stykker med hånden og i en seng i et stort flatt skuffen. Vask bort halvparten av tomater og distribuere dem decorativament over salaten. Salpebreu det til smak.
2. Varme oljen i en gryte og kveler det øyeblikk skinke og anda foie "dukke opp i svært fine llenques. Fordele dem over salat og vann med varm olje. Endelig stenke det med eddik.
3. Tjene salat varme på enkelte plater, garnished med gressløk utbrudd.
Video: Potato Salad i 3 teksturer med foie
No hay comentarios:
Publicar un comentario