lunes, 4 de mayo de 2009

Салат з шинкою і качина фуа

Салат з шинкою і качина фуа

Інгредієнти

1 "Lollo Росса, половина кучерявий ендівій, 8 саду помідорів, 100 г де Фуа" качка, 100 г шинки качка, 4 столові ложки оливкової олії, 1 столова ложка винного оцту, солі , чорний перець і цибулю спалаху.

легкий 15 "більш ніж на 7


Підготовка

1. Промити добре і осушити "Lollo Росса" і escarole. Матч їх штук з вашого боку, і в одній ліжку великий плоский лоток. Змити половину з помідорів і розподілити їх протягом decorativament салат. Salpebreu його на смак.
2. Розігрій масло в каструлі і задушити його на мить шинкою і качкою фуа "качку нарізати дуже тонкими llenques. Роздайте їм за салат, і вода в гарячому маслі. Нарешті, посипте його з оцтом.
3. Подавати салат теплим на окремі плити, прикрашений лук зі спалахами.

Відео: картопляний салат в 3 текстур з фуа

No hay comentarios: