martes, 5 de mayo de 2009

Salata jambon ve foie ile ördek

Ingredients

1 "Lollo Rossa, yarı kıvırcık hindiba, 8 bahçe domates, 100 g DE foie" ördek, 100 gr ördek jambon, 4 tablespoons zeytinyağı, 1 çorba kaşığı şarap sirke, tuz , kara biber ve chives salgınlar.

kolay 15 '7 daha fazla


Hazırlık

1. Iyi yıkayın ve "Lollo Rossa göçü" ve escarole. Maç onları el ile parça ve bir yatakta büyük düz tepsisindeki. Bu domates yıkayın uzaklıktadır yarısında ve marul üzerinde decorativament dağıtabilirsiniz. Salpebreu zevk için.
2. Bir pan ve anlık jambon ve ördek foie bu diz "ördek çok ince llenques kesip ısı petrol. Salata ve su, sıcak yağ üzerinde bunları dağıtın. Son olarak, sirke ile serpiştirin.
3. Salata bireysel plaka üzerinde sıcak, chives salgınları ile garnished kulluk.

Video: Patates foie ile 3 dokuda Salata

No hay comentarios: