Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
sábado, 21 de noviembre de 2009
Retseptid KITCHEN Seller friikartulid Koostis neli inimest
Retseptid KITCHEN
Seller friikartulid
Koostis neli inimest
400 gr. seller
4 muna
2 spl. riivitud juust
50 gr. hakitud Serrano sink
200 gr. jahu
50 gr. või
1 spl. küpsetuspulber
Pepper
Nafta
Sal
Ettevalmistamine
Pesta ja koorida seller. Seejärel lõigata ja Cooki pott soolatud veega 15 minutit. Koos segisti vähendab ettevalmistamisel püree ja chill.
Seejärel segada jahu pärmiga, panna kastrul veega ja võid, keema lasta ja kustutada. Kõnealuse preparaadi lisada jahu-ja köögiviljade ning segatakse spaatliga kuni õhuke koorik.
Andke veidi keeta, alati segades nii, et preparaat ei jääda. Lisa selleri püree, prosciutto sisaldab viibimise riivitud, soola ja pipraga, segatakse, keedetakse veidi kauem.
Kui mass on ilmne, eemaldab selle kuumuse kätte. Lõpuks lisada munad ükshaaval ja segatakse, kuni vastu.
Nüüd ma: lase tal puhata umbes 30 minutit selle valmistamist. Seejärel valatakse segu üle kuuma õli ja praadida friikartulid kuni kuldpruun. Äravoolu ja valmis, neid teenindavate kuum.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario